Київ
UA

Секрети шеф-кухаря: піца з вугром і рікотою

image

В асортименті Ninja Pizza представлено понад 20 видів піц, щоб кожен поціновувач знайшов щось під свій витончений смак. Однак ми не стоїмо на місці та продовжуємо експериментувати, дивуючи вас чимось кардинально новим.

Одним із таких кулінарних відкриттів стала піца з вугром і рікотою, яка з`явилася в меню ніндзя відносно недавно. У ній наш шеф-кухар Олександр об`єднав ніжне м`ясо вугра з трьома видами сиру та соусом теріякі.

Сьогодні він поділився секретом створення цієї піци, а також відповів на запитання, чи варто чекати нових позицій із морепродуктами.

Розкажи, як прийшла ідея створити піцу з вугром. Все-таки цей інгредієнт більш звичний для ролів?

Вугор — це цікавий продукт, який користується попитом у японській кухні, має ніжний і незабутній смак. Експериментуючи, ми прийшли до того, що він чудово підійде як основний інгредієнт піци. Потім ми доповнили смакове поєднання ніжною рікотою, солодкуватим теріякі та ікрою.

І ось, зустрічайте піцу з азіатським колоритом у фірмовому стилі ніндзя!

image


З інших інгредієнтів у піці можна помітити три різні сири. А чому немає звичних томатів або якоїсь зелені?

Вугор сам по собі досить ніжний продукт, тому ми додавали до нього інгредієнти з неяскраво вираженими смаками, щоб не затьмарити його, а доповнити. На наш погляд, різноманітні сири максимально точно впоралися із цим завданням.

Як щодо соусу теріякі? Ви додаєте його вже після запікання піци в духовці?

Теріякі добре доповнює смак вугра, об`єднуючи багатогранні нотки продукту в симфонію задоволення. Ми додаємо його вже після запікання піци, щоб зберегти більш свіжий смак і аромат!

image


А чи є у вас ідеї щодо створення інших піц із морепродуктами? Як щодо тунця?

Розкрию вам невеликий секрет: скоро буде нова піца з міксом морепродуктів на червоному класичному соусі маринара. Впевнений, її гідно оцінять любителі кальмарів, мідій і креветок.

Якщо говорити про тунець, то так, ми його розглядаємо як основний інгредієнт. Чекайте, піца з ним обов`язково буде. Залишилося тільки розробити рецепт, щоб він не був схожий на конкурентів, але передавав усю філософію ніндзя.

Який соус для бортиків варто вибрати до цієї піци?

Є просте правило: до морепродуктів обираємо соус тартар. До його складу входять каперси, які ідеально доповнюють вугор та інші морські інгредієнти.

З іншими інгредієнтами також. Не бійтеся експериментувати, а ми зробимо все, щоб вас по-доброму здивувати!

А як щодо напою з алкогольної карти Ninja?

До цієї піци я рекомендую Sauvignon Blanc, Marlborough Sun. Ну і, звісно ж, Corona Extra із долькою лайму — чудовий варіант, щоб скоротати вечір.

Читайте також:
Секрети шеф-кухаря: «солодкі» піци ніндзя
Секрети шеф-кухаря Ninja: піца «Карбонара»

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image