Продовжуємо розкривати секрети Ninja Pizza разом із шеф-кухарем Олександром. Сьогодні в центрі уваги піца «Карбонара» створена під натхненням від насиченого смаку класичної італійської пасти.
Цікавий факт: подібний рецепт прийшов до нас скоріше з Європи чи Америки, а не з Італії.
— Чи можна сказати, що за смаком ця піца нагадує аналогічну пасту з італійської кухні?
Так, піца «Карбонара» на смак нагадує пасту. По суті, це одна і та ж страва, але в різних інтерпретаціях. Завдяки продуктам найвищої якості нам вдалося досягти максимально схожого смаку класичної карбонари, який у форматі піци розкривається по-новому.
— Це інтерпретація вже готового рецепту чи фірмовий секрет шеф-кухаря Ninja Pizza? Розкажіть детальніше про її створення?
Незважаючи на те, що паста карбонара родом з Італії, аналогічного рецепту піци італійці не мають. Спершу щось близьке за смаком почали готувати в Європі та Америці, а згодом — і в усьому світі.
Перед створенням нашої піци, коли ми лише вивчали ринок, помітили, що деякі доставки додають купу непотрібних та незрозумілих інгредієнтів, яких навіть близько немає в оригінальному рецепті.
Ми ж вирішили дотримуватися традицій і постаралися досягти оригінального італійського смаку, який підкорив серця гурманів різних країн. Так і з`явилася Карбонара в інтерпретації ніндзя!
— Який смаковий відтінок додає піці цибуля фрі?
Хрумка цибуля фрі – це той самий секретний інгредієнт від ніндзя, який, наче досвідчений диригент, вміло збирає воєдино вершкову м`якість, смак і запах смаженого бекону, а також соус на основі яєчного жовтка.
— Який соус для бортиків найкраще підійде до цієї піци?
До бортиків я рекомендую взяти соус тартар. До його складу входять каперси та сухий часник, які ідеально доповнюють смак піци «Карбонара».
А якщо вам хочеться трохи пікантності та гостроти, то ваш вибір це соус Тейсті.
— А що щодо алкогольного напою із винної карти Ninja Pizza?
Щоб підкреслити італійський початок піци і трохи згладити насичений смак, я рекомендую вино Sauvignon від італійського виробника Winkl.