Київ
UA

Секрети шеф-кухаря: піца з мідіями та восьминогами

image

У літньому оновленні меню ніндзя значно розширили асортимент піц із морськими інгредієнтами. Одне з найцікавіших сезонних поєднань — піца з мідіями та восьминогами.

У новому випуску рубрики "секрети шеф-кухаря" Олександр розповів, як створювалася ця піца, і чому були обрані саме ці інгредієнти. Також він порадив ідеальний соус для бортиків і напій з барної карти ніндзя.

image


Розкажи, як ви вигадали нову піцу, адже мідії та восьминіг — доволі екзотичне поєднання.

Поєднання досить екзотичне, але це дуже смачно! Та й у форматі піци має цікавий вигляд. Мені здається, Києву не вистачає таких смаків. Люди дуже скучили за морем і морепродуктами, тому ми вирішили розширити сезонне меню Ninja Pizza, додавши морську тематику.

На етапі створення смаку ви надихалися якимись іншими популярними стравами?

Ми надихалися класикою італійської кухні, і, звісно ж, додали своє новаторство та фірмовий стиль Ninja Pizza!

Чому до морепродуктів вирішили додати свіжі сезонні інгредієнти — петрушку та помідори?

Помідори та петрушка ідеально поєднуються з морепродуктами: вони балансують смак і приносять нотки свіжості та літнього аромату.

Чи обсмажуються мідії та восьминоги перед тим як потрапляють у духовку?

Восьминогів і мідії ми обробляємо за нашим фірмовим рецептом. Мідії маринуємо в лимонному соусі зі спеціями, восьминога — в японських спеціях. Потім відправляємо все в піч і отримуємо ароматну свіжу піцу, в якій кожен інгредієнт доповнює один одного!

Часто до морських інгредієнтів додають устричний або соєвий соуси. Чому Ninja вирішили зупинити свій вибір на соусі Теріякі?

Соєвий соус — це нудно, смак устричного соусу зрозумілий далеко не всім поціновувачам, а ось гарний якісний теріякі з широкою палітрою смаку ідеально підходить як до м`яса, так і до морепродуктів. При приготуванні піци ми використовуємо продукцію тільки найкращих світових брендів, тому піци із соусом теріякі завжди в топі!

Який соус для бортиків порадиш до цієї піци? А як щодо напою з барної карти ніндзя?

З морськими піцами мені подобається соус тартар, до складу якого входять каперси. Вони класно поєднуються з морськими інгредієнтами!

Якщо ви їсте піцу в розпал спекотного дня, то зверніть увагу на Corona Extra: у нас вона подається разом зі скибочкою освіжаючого лайма. Увечері рекомендую біле сухе вино — це класика для морепродуктів.

Тепер ви знаєте все про нашу фірмову піцу з мідіями та восьминогами. Настав час її скуштувати!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image