Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza: Випуск 11

image

У новому випуску Netflix & Ninja Pizza ми зібрали як захоплюючі драми, так і стрічки з легким сюжетом.

Радимо не відкладати цей приємний процес «на потім», а замовити улюблену піцу і почати знайомство з новинками від Netflix вже зараз!

Бріджертони (3 сезон)

image


Відкриває нашу добірку продовження серіалу «Бріджертони», на яке фанати чекали два роки. На платформі доступна поки що доступна лише перша частина серіалу, проте творцями вдалося за лічені дні викликати справжній ажіотаж навколо сюжету.

Справжній чоловік

image


Драматичний міні-серіал розповідає про магната нерухомості, який зіткнувся із банкротством. Щоб повернутися до справи всього життя, він мусить подолати численні зовнішні та внутрішні перешкоди, які зачепили не лише карʼєру, а й особисті стосунки.

Ерік

image


Після зникнення сина відчайдушний батько вже не знаходить сили, щоб витримати почуття власної провини. Проте ситуація змінюється, коли він вирішує влаштувати шоу із персонажем — монстром Еріком, якого він побачив на дитячих малюнках зниклого. Він вірить, що завдяки цьому син знайдеться якнайшвидше. Серіал у головній ролі з Бенедиктом Кембербетчем буде доступний до перегляду вже з 30 травня.

Без глазурі

image


Справжня кіно-добірка повинна містити американську комедію, тож ця — не виняток! Історія про те, як дві корпорації почали запеклу боротьбу за увагу покупців. Все через революційні зміни у культурі сніданків американців.

Рокетмен

image


Біографічна музична драма про Елтона Джона вже протягом пʼяти років не припиняє отримувати захоплені відгуки від глядачів та найпрестижніші нагороди. Головну роль виконав Терон Еджертон, натомість сам Елтон Джон став виконавчим продюсером фільму. Ця історія життя одна з тих, яка після перегляду додає натхнення та мотивації йти назустріч своїм мріям!

Атлас

image


Науково-фантастичний трилер з Дженіфер Лопес показав, як штучний інтелект, до якого так мало довіри у справжнього професіонала своєї справи, може стати останнім шансом на власний порятунок. Як вчинить головна героїня? Дивіться премʼєру фільму, яка відбудеться вже сьогодні!

Переглядайте, смакуйте улюбленими стравами від ніндзя та діліться своїми враженнями з нами!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image