Однією з наших цінностей є відкритість до гастрономічних експериментів. Створюючи безліч неймовірних смакових поєднань, ми вибираємо найкращі та знайомимо із ними вас. Тож сьогодні хочемо розкрити більше деталей наших страв із креветкою.
З італійської назва перекладається як «морепродукти», тож тут свою головну роль тигрова креветка зіграла разом з мідіями та бейбі восьминогами. Вершковий смак пармезану та моцарели урівноважив солонуватий смак інгредієнтів, а помідори чері додали піці соковитості.
Авторський рецепт супу, який в руках наших шеф-кухарів перетворився на піцу! Все за класикою: тигрова креветка, морський гребінець, кокосове молоко, гриби гливи, помідори чері, кінза та паста Том Ям. Ідеальний варіант для тих, хто віддає перевагу пікантній начинці.
Безумовний фаворит та бестселер серед справжніх поціновувачів. Вважаємо, що все завдяки тому, що серед таких інгредієнтів як сир з червоним песто, помідори чері, моцарела та соус солодкий чилі, тигрова креветка розкрила весь спектр своїх смакових відтінків найкращим чином.
Ця закуска дозволяє повною мірою насолодитися вишуканим смаком тигрової креветки. Для цього ми обсмажуємо її у фритюрі із сухарями панко. А солодкий соус чилі, який має ледь помітну пікантність, додає ще більше яскравих вражень від процесу смакування цієї страви. Суцільне гастрономічне задоволення!
Відмінний варіант для перекусу, який зручно взяти із собою на роботу чи в дорогу. Куштуючи, одразу відчувається ніжна креветка та пікантний перець халапеньйо. Але далі смакові рецептори відчувають, як це поєднання балансується вершковим сиром та соковитим міксом салату. Кінцевий акорд — кунжутний соус, який додає цій композиції кунжутно-горіхового присмаку, який сплутати з чимось іншим просто неможливо.