У літньому оновленні меню шеф-кухар ніндзя вирішив здивувати всіх поціновувачів новими смаковими поєднаннями.
Тепер у нашому арсеналі з`явилися одразу дві піци з восьминогом і мідіями, екзотичні варіанти з грушею та ананасами, а також піца з качкою по-азійськи — для любителів східної кухні.
Крім цього ми значно розширили розділ закусок — сирники з пломбірним кремом, батат фрі, нові паніні та багато іншого.
У новому сезоні ніндзя значно розширили асортимент піц з морськими інгредієнтами. Вугор і креветки вже були, але як щодо мідій? У запеченому в духовці вигляді їхній смак не менш багатогранний. Але і це ще не все: наш шеф-кухар також додав восьминога. У підсумку вийшов незабутній літній мікс, який надовго запам`ятається справжнім поціновувачам.
У цій піці для любителів морепродуктів є все! Крім восьминога і мідій до складу також входить креветка. А розбавити цей насичений морський коктейль ми вирішили ніжними компонентами — шпинатом і помідорами чері. Нове яскраве поєднання точно відгукнеться у вашому серці.
Розвиваючи екзотичну тему, ми не могли залишити без уваги поціновувачів піци з ананасами. Тепер крім варіації з куркою ви також можете спробувати новинку з шинкою. Як третій інгредієнт до складу страви входить мікс сирів — Пармезан і Моцарела.
Шинка Котто — настільки універсальний інгредієнт, що з нею можна експериментувати нескінченно, відкриваючи нові смакові відтінки. У цьому варіанті ми також додали маслини, печериці та трюфельний соус. Вийшло вкрай гармонійне поєднання, яке безумовно заслуговує на увагу кожного з #ninjafam.
Солодкувате поєднання горгондзоли та груші вже давно завоювало серця багатьох поціновувачів смачних страв. Дивно, що до цього моменту подібної піци не було в асортименті ніндзя. У літньому оновленні меню ми вирішили виправити цю невелику необачність.
Зустрічайте піцу, яка має не тільки ефектний зовнішній вигляд, а й стане бажаною гостею на будь-якому столі.
Ми знаємо, наскільки ви любите нашу фірмову качку по-пекінськи. А що, якщо зробити на основі цієї страви піцу? Вийде ніжне качине філе в соусі теріякі, приправлене двома видами сиру, кінзою і стручковою квасолею. Завершальний інгредієнт — кунжутний соус і соус Світ Чилі, що розкривають весь потенціал такого різнопланового смаку.
Покращений варіант рецептури спеціально для тих, кому не вистачає пепероні в піці "Пепероні". Ультимативна відповідь почуттю голоду від ніндзя!
У нашому меню з`явилася страва, яка ідеально підійде не тільки для обіднього перекусу, а й як сніданок. Або навіть десерту, адже секрет приховується в дуеті пломбірного топінгу та вафельної крихти, який запамʼятовується назавжди.
Та сама закуска, без якої не обійтися на будь-якій вечірці. Соковиті курячі крильця, приправлені кеш`ю і кисло-солодким соусом — на жаль, але встояти від спокуси неможливо. І ми вас прекрасно розуміємо.
Новий варіант для тих, хто полюбляє картопляні діпи, але водночас іноді хоче чогось солодшого. Тепер робити складний вибір не доведеться.
І без того багатий арсенал паніні від ніндзя поповнився новими варіантами — з креветкою та халапеньйо, а також з курячими ковбасками та панчетою. Ці італійські сендвічі ідеально підійдуть для обіднього перекусу. Також їх дуже зручно їсти в дорозі.
Тепер, коли ви знаєте все про нове меню ніндзя, саме час перейти до дегустації. Чекаємо на ваші замовлення на сайті або в застосунку. Обов`язково напишіть нам про улюблені новинки в коментарях в Instagram.