Київ
UA

Секрети шеф-кухаря: піци з Пепероні

image

Поряд із «Маргаритою» піци з пікантною ковбасою пепероні користуються величезною популярністю в усьому світі. Це вічна класика, з якою знайомі всі поціновувачі смачної їжі.

В асортименті Ninja Pizza можна знайти три піци з пепероні — Лайт, Подвійна і наш авторський рецепт з гострим медом і халапеньйо.

Чим ці піци відрізняються, яка з них менш гостра і чи буде надалі щось нове в меню для любителів пікантного? На ці та інші запитання відповідає головний піцайоло бренду Олександр.

image


У чому полягають головні відмінності між піцами "Пепероні лайт" і "Подвійна Пепероні" від Ninja? Справа лише в кількості начинки, чи є й інші цікаві моменти?

Піци «Пепероні лайт» і «Подвійна Пепероні» досить сильно відрізняються за складом.

При приготуванні першої ми, зокрема, використовуємо італійську ковбасу салямі Наполі, помідори чері та бальзамічний крем. Через це вона виходить не такою гострою, має більш м`який і збалансований смак.

«Подвійна Пепероні» — це піца для тих, хто хоче по-справжньому насолодитися концентрованим яскраво-гострим смаком пепероні, не відволікаючись на інші інгредієнти. У її складі немає нічого зайвого: тільки італійська ковбаса, сир і соус.

Чи згоден ти з твердженням, що «Пепероні» нарівні з «Маргаритою» вважається однією з найвпізнаваніших піц у світі, спробувати які повинен кожен поціновувач смачної їжі?

Однозначно! «Маргарита» — вічна класика, з нею знайомі всі, хто хоч раз у житті щось чув про піцу. Вона користується попитом у людей, які хочуть насолодитися якісним ферментованим тістом, соусом і сиром.

«Пепероні» в популярності нітрохи не поступається. Ця піца така ж проста і зрозуміла для всіх незалежно від кулінарного експірієнсу. Грубо кажучи, це піца з ковбасою і сиром.

Мені здається, успіх цих піц у світі полягає в їхній простоті.

image


Як ви прийшли до пікантного поєднання смаків у «Пепероні з гострим медом»? Чому вирішили поєднати гострий мед і халапеньйо?

Піц із пепероні дуже і дуже багато. Практично кожна піцерія готує варіацію з якоюсь своєю родзинкою, щоб вибитися з маси. Лише один інгредієнт завжди залишається незмінним — фірмова гостра ковбаса. У нас вона від найкращого італійського виробника, вважаю це найголовнішим.

Щоб надати піці більше перцево-овочевого смаку, ми додали до пепероні маринований халапеньйо, а потім згладили це поєднання гострим медом, який також додає пікантності композиції.

Виходить, що при кожному укусі ти їдеш американськими гірками: відчуття гострі, але надовго залишаються в пам`яті як щось нове, але приємне.

Будете в майбутньому розширювати лінійку піц з пепероні?

Ці піци користуються величезним попитом. Якщо чесно, ми просто не встигаємо різати ковбасу :) Тому так, обов`язково порадуємо справжніх поціновувачів чимось новим.

А що, наприклад, якщо ми зробимо піцу з пепероні, в якій буде ще більше сиру? Впевнений, вийде круто.

Які соуси для бортиків порадиш до цих піц?

Найкраще підійде соус «Тейсті»: він також має овочево-перцевий пікантний смак.

А як щодо напоїв із барної карти Ninja?

Холодне мексиканське пиво Corona Extra — маст-хев до цих піц. Воно згладить гостро-солоний смак після великої кількості ковбаси.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image