Ми хотіли, щоб в нашому меню була страва, яка зекономить ваш час та буде зручною для того, щоб взяти її із собою.
Саме так і зʼявилися паніні, але не звичайні, а від ніндзя!
Що таке паніні? Це італійська інтерпретація сендвіча. Його інгредієнти мають більш середземноморський характер, а булка часто підігрівається на грилі, щоб зробити паніні ззовні хрустким, а всередині — теплим.
Головний інгредієнт — тигрова креветка, до якої ми додаємо пармезан, халапеньйо, вершковий сир, мікс салату, та заправляємо все це ніжним кунжутним соусом.
Курячі ковбаски та панчета ідеально поєднуються із соусом BBQ та Тейсті, а мариновані огірки та мікс салату додають начинці соковитості.
Ніжна шинка Котто створює гармонійний дует з не менш мʼякою рікотою. Пармезан додає вершкового смаку, вʼялені томати — солодко-солоного. Мікс салату та соус Тейсті стають останнім штрихом цієї композиції смаку, від якої встояти просто неможливо!
Ми обожнюємо це екзотичне поєднання в піці, тож вирішили відтворити його у паніні. Копчена курка відмінно поєднується з ананасом, а вершковий сир та соус тартар ідеально підкреслюють цю гармонію смаку. Але й не забули про нотку пікантності, яку в цьому рецепті надає печений перець!