Київ
UA

Дивися українською #3: 5 YouTube-каналів від ніндзя

image

Український YouTube з кожним днем поповнюється цікавими каналами, на які ми хочемо звернути вашу увагу. Добірка, в якій кожен знайде те, що йому зараз необхідно для душі: відверті інтерв’ю, щирі розмови, гумористичні шоу та обговорення актуальних подій з військовими. Стаття вже на сайті, а посилання, для зручності, залишили в сторіз.

Обов’язково діліться з нами в коментарях порадами, які канали варто додати в наступну добірку!

Лачен

Автор каналу Ігор Лаченков – волонтер, інфлюєнсер та автор телеграм-каналу “Лачен пише”, в якому публікуються лише перевірена інформація про всі події в Україні. Канал на YouTube був створений кілька місяців тому, але ви вже можете переглянути на ньому інтерв’ю з відомими українськими військовими. Часопис історії подій сьогодення в Україні – саме так можна назвати діяльність Ігора та його команди.

image

Маша Єфросиніна

На каналі ви можете знайти відверті інтерв’ю з відомими особистостями українського шоу-бізнесу, блогерами та інфлюєнсерами. Також Марія веде спільний проект разом з Олею Поляковою “Дорослі дівчата”, в якому вони у форматі щирої і невимушеної бесіди, з гумором діляться своїм досвідом, порадами та почуттями, обговорюючи різні актуальні для суспільства теми.

image

Ostapchuk

Канал Володимира Остапчука, який тільки розпочав свою діяльність. Для ток-шоу “Мекнув – питайте” він запрошує двох зіркових гостей та задає їм питання. 50% запитань Володимир бере зі свого анонімного опитувальника в Instagram, а решта 50% – від глядачів у залі. Цікавий формат, який вже зібрав тисячі прихильників за короткий проміжок часу.

image

Improv Live Show

Це гумористичний проект “Студії квартал 95”. Все, що відбувається на сцені – повна імпровізація, під час якої коміки та запрошені гості розігрують різні ситуації, які їм задає ведучий. Не можливо передбачити, що буде далі, але впевнено можна сказати, що це буде смішно та весело!

image

Katya Gajdut

У Катерини є атмосферний канал на YouTube. Але є ще один дуже цікавий проект – її подкасти “Людині потрібна людина”, де вона кожен тиждень спілкується з близькими по духу людьми. Душевні, корисні, інформативні та з ноткою психотерапії подкасти, які сподобаються тим, хто цікавиться темами про емоції, самопізнання, критичне мислення. Після прослуховування часто з’являється відчуття, ніби все всередині стає на свої місця.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image