Київ
UA

Дивися українською #2: 5 YouTube-каналів від ніндзя

image

#ninjafam, як щодо того, щоб почати цей рік із чогось приємного? Підготували для вас п`ять нових YouTube-каналів українською, яких не було в нашій минулій добірці.

Поки їде улюблена Ninja Pizza, вибирайте подкаст на будь-який смак. Від обговорення актуальних фронтових подій з військовими експертами, до гумористичних вечірніх варіантів, щоб розслабитися та трохи відволіктися.

І не забувайте ділитися в коментарях своїми варіантами, щоб ми не пропустили їх у наступному випуску. Давайте розвивати український ютуб разом!

Запрошуємо До Забави

Відносно молодий канал блогерки Улі Станіславської. Ви точно бачили її на YouTube-проекті "Чіткий Паца". Гумористичні скетчі на життєві теми та свіжа пародія на шоу «Холостяк», яка на наш погляд перевершила оригінал.

Та й «рекламна» інтеграція води безцінна: це не той випадок, коли хочеться проскіпати кілька секунд хронометражу.

image

GLOSTER FM

Тут не тільки нові музичні релізи Діани Глостер, а й подкасти з різними гостями з медіа-індустрії. Обговорюємо національний відбір на Євробачення, Comedy Club, пластичні операції, чайлдфрі… Та й усе, що завгодно.

image


MURAFA & SKURATOV

Два молодих коміка Антон Murafa та Антон Скуратов (skuratv) об`єдналися, щоб дати ще більше спеки! Пранки залишилися позаду, секрет успіху нового формату простий: кличемо веселого гостя та обговорюємо свіжі новини про орків, що горять.

25 хвилин гарного настрою та добірних жартів у кожному випуску. А вони виходять регулярно.

image


ФОП 3-ї ГРУПИ ЗАСТАВНИЙ ПЕТРО РОМАНОВИЧ

Канал із подкастами ресторатора та музичного продюсера Петра Заставного («Сім`я ресторанів Файного міста», TVORCHI). Говоримо про смачну їжу, бізнес і не лише. Список гостей максимально непередбачуваний: від психолога та бізнесмена до священика.

Загалом, ви точно знайдете щось потрібне по вайбу на вечір.

image


Наталія Мосейчук

Українська журналістка та телеведуча у компанії із запрошеними військовими експертами та зірковими гостями обговорює фронтові новини. Серед гостей — Андрій Єрмак, Святослав Вакарчук, Віталій Марків та багато інших.

image

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image