Київ
UA

Дивися українською: 6 YouTube-каналів від ніндзя

image

Українськомовний контент на YouTube стрімко набирає обертів. Впевнені, ви регулярно дивитеся нові випуски сторіс палаючої русні разом із Дурнєвим, а новини з фронту отримуєте виключно з перевірених джерел.

Але, крім цього, є безліч інших авторів, які заслуговують на вашу увагу. Ніндзя підготували для вас 6 YouTube-каналів на будь-який смак — кіноіндустрія, новинки ігропрому, огляди гаджетів, IT-сфера, музика та трохи гумору для підняття настрою.

Це лише невелика частина списку, який буде поповнюватися разом із вами. Пишіть у коментарях, що дивитеся ви, і ми включимо це до наступних випусків.

Загін Кіноманів — фільми та серіали

Якщо ви не знаєте, що подивитись ввечері, то вперед на канал Віталія Гордієнка.

Регулярні добірки найкращих фільмів як українського виробництва, так і голлівудських кіностудій. Реакції на трейлери очікуваних новинок і огляди на стрічки, що вже вийшли.

Також на каналі «Загін Кіноманів» ви дізнаєтеся про прояви України в різних жанрах — аніме, кліпах, зарубіжних серіалах.

Із початку війни Віталій організовує безліч захоплюючих стрімів на підтримку ЗСУ, які не варто пропускати.

Фрілансер по життю — вчимося IT

Через безліч вимушених релокацій фріланс активно набирає обертів. Хто розповість про нього краще, як не Женя Андріканіч — айтішник, який займається розробкою сайтів, і фрілансер із багаторічним досвідом. Його поради і лайфхаки допоможуть як спеціалістам-початківцям, які тільки роблять перші кроки в індустрії, так і професіоналам зі стажем. Ви дізнаєтесь головні новини IT-сфери та про те, як найбільш ефективно покращити свої навички та знайти роботу.

HTML, JavaScript, верстка сайтів та розробка мобільних застосунків — безліч роликів на ці теми у відкритому доступі.

Oldboi — новинки ігропрому

Ваш провідник у світ геймінгу. Він першим розповість про всі новинки ігропрому, поділиться враженнями від проходження популярних ігор, а також перенесення гучних релізів. Якщо ви ще не знаєте, то STALKER 2 вийде лише 2025 року.

Контент Oldboi багатогранний: ви дізнаєтеся як про круті ідеї, які вже ніколи не вийдуть у світ, так і про українські ігри, які безперечно заслуговують на вашу увагу.

Вишенька на торті – детальні журналістські розслідування. Наприклад, рекомендуємо подивитися відео про популярний проект World of Tanks, який пов`язаний із рф навіть більше, ніж ви думаєте.

Keddr.com — огляд гаджетів

Коли левова частина бюджету регулярно відправляється на потреби ЗСУ, складно планувати дорогі покупки. Хоча іноді потреби все-таки беруть верх…

Але як щодо того, щоб спочатку дізнатися про бажаний гаджет максимально детально? Раптом він вам зовсім не підходить, а зміна iPhone на нову модель того не варта.

На каналі Keddr ви знайдете детальні огляди на нові продукти Apple та їхні найближчі аналоги, порівняння цін та характеристик. Ну і, звичайно, збирання потужних заряджених ПК для професійних геймерів.

Леві на джипі — піднімаємо настрій

Канал, який не потребує представлення. Завдяки своїй харизмі та місцями шаленому гумору Валік Міхієнко, Андрій Лузан та Коля Зирянов здатні підняти настрій навіть у важкий для України час.

Різні розважальні формати на будь-який смак (справжні поціновувачі ніндзя оцінять) із запрошеними зірковими гостями. Як щодо інтелектуальної рубрики «Клуб дилетантів» з незвичайними питаннями на кшталт «скільки пузатих хат у Києві?»

Або відносно новий «СРАЧ», де гості діляться на дві команди та обговорюють життєві питання як із боку «За», так і «Проти».

Хлопці активно підтримують Україну: під час благодійного ефіру у квітні вони зібрали близько 5 000 000 млн гривень, а зовсім недавно повернулися з європейського благодійного туру.

Bezodnya Music — музика

Якщо про гучні релізи популярних виконавців ви дізнаєтеся самі, то познайомитись із першими треками маловідомих музикантів трохи складніше. Тому сміливо включайте добірку з 50 найкращих українських треків вересня та поповнюйте осінній плейлист.

Крім сучасних артистів Bezodnya Music, розповідають про життя легендарних українських виконавців. Випуски про Кузьму Скрябіна, Квітку Цісик та Володимира Івасюка вже на каналі!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image