Київ
UA

Дивися українською #4: 5 Twitch-каналів від ніндзя

image

У новому випуску рубрики "Дивись українською" ніндзя зібрали для вас найцікавіші канали українського сегмента Twitch. Не секрет, що цей сервіс прямих трансляцій для багатьох уже став альтернативою YouTube, завдяки прямому спілкуванню стрімера зі своєю аудиторією.

Представляємо вам п`ять різнопланових стрімерів, щоб кожен із #ninjafam знайшов щось відповідне для своїх інтересів. Тут і кіберспорт, і аніме, і Dota 2, і навіть розмовні трансляції — як для підняття настрою, так і для спілкування на політичні та мілітарі теми.

Leb1ga — розмовні трансляції


Найбільший стрімер українського сегмента Twitch, який не потребує представлення. Його основна тематика — розмовні трансляції. Лебіга регулярно дивиться крінжові шоу на кшталт "Вагітна в 16", а також фільми на різноманітні тематики.

Михайло не тільки закриває великі збори на потреби ЗСУ, а й регулярно радує глядачів ексклюзивним контентом. Чого тільки варте нещодавнє онлайн-шоу "Насміши стрімера" разом із Миколою Зиряновим. Якщо ви пропустили трансляцію, то обов`язково подивіться в записі. І, звісно, не забудьте підписатися на канал.

Ghostik — стріми по Dota 2


Андрій "Ghostik" Кадик — один із найвідоміших представників кіберспортивної сцени України, справжній "олд" у дисципліні Dota 2, який виступав на чемпіонаті світу The International ще 2017 року.

На своєму Twitch-каналі Андрій продовжує грати в Dota 2, регулярно записує навчальні відео для тих, хто тільки починає свої перші кроки в дисципліні, а також коментує матчі українських команд.

Крім цього, Ghostik регулярно влаштовує збори для ЗСУ. Наприкінці березня він зі своїм ком`юніті успішно зібрав 240 000 гривень на Прилади Нічного Бачення для Азову і вже запустив новий збір.

Тисніть на кнопку фоллоу і приєднуйтесь до нових зборів.

Olsior — аніме та кіберспорт


На каналі Михайла "Olsior" Звєрєва, коментатора студії Maincast, проходять різнопланові трансляції. Спектр тем багатогранний — тут і перегляд шедеврів аніме на кшталт Bleach і One Piece, шоу та подкасти на кіберспортивні теми, а також лампові розмови з чатом і перегляд відео користувачів.

Рекомендуємо вам підписатися на канал, тут точно не буде нудно.

сeh9 — політика


Арсеній "ceh9" Триноженко в минулому — професійний гравець у Counter-Strike, неодноразовий чемпіон світу в складі українського клубу Natus Vincere. Зараз він коментує CS2 для студії Maincast, але на своїй особистій трансляції з початку повномасштабної війни розбирає політичні новини, просування ЗСУ та інші новини з фронту.

Did_shinobi — мілітарі, файтинги та рибалка


Легенда мілітарі-ком`юніті, ветеран ЗСУ під нікнеймом "Дід Шинобі" у вільний час зрідка проводить трансляції на Twitch. Крім розмовних стрімів і обговорення мілітарі тем, він також показує свою майстерність у файтингу EA Sports UFC 5 і риболовлі Fishing Planet, супроводжуючи все зборами на потреби військових.

Додавайте канал у закладки, щоб не пропустити нові трансляції. А поки рекомендуємо дізнатися про нього більше в півторагодинному інтерв`ю на YouTube-каналі Ігоря Лачена.

Варто зазначити, що це лише невелика добірка з великої кількості справді талановитих українських стрімерів, усіх ви можете знайти за посиланням. Приємно бачити, що з кожним днем це число стає більшим. Найкраща підтримка для них, особливо на початковому етапі, — ваша підписка. Думаємо, ви знаєте, що робити!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image