Київ
UA

У меню Ninja Pizza з`явилися соуси

image

Імперія Ninja Pizza продовжує розширюватись. Сьогодні завдяки вашій підтримці та численним замовленням в арсеналі ніндзя з`явилися соуси. Це ідеальні супутники для бортиків піци, які в комбінації з ними відчуваються абсолютно по-новому і набувають яскравого насиченого смаку.

Пропонуємо на вибір 4 варіанти соусів, приготовлених шеф-кухарем Ninja Pizza у найкращих традиціях світової кулінарії. Італія, Америка чи Азія — куди вирушимо насамперед? Поки ви вирішуєте, розкажемо про кожну нову позицію в докладному меню.

Соус айолі

Цей соус користується популярністю на північному узбережжі Середземного моря: від Іспанії до Італії, а також айолі – бажаний гість у французькій кухні. До складу соусу входить майонез та трюфельна сальса, до яких ми додаємо часник та пряні трави.

Соус «Блю Чіз»

Класичний американський соус на основі італійського середньо-твердого сиру горгонзолу з блакитною пліснявою. Універсальний вибір для будь-якої ситуації.

Американський соус

Думаємо, не варто вкотре нагадувати, як чудово цей соус поєднується з бургерами. А шеф-кухар ніндзя майстерно адаптував його до піци. В міру пікантний, але не гострий смак досягається завдяки додаванню гірчиці, кетчупу, майонезу, шрірачі та огіркового релішу.

Азіатський соус

Соус на основі японського майонезу та пасти кочхуджан, до складу якої входить ферментований гострий перець. Надайте бортикам трохи гостроти у найкращих азіатських традиціях.

Тепер, коли ви знаєте все про оновлення меню Ninja Pizza, саме час зробити замовлення, щоб самим спробувати.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image