Київ
UA

Кіногерої, які люблять піцу

image

Піца очолює список найпопулярніших страв у світі: це улюблені ласощі не тільки багатьох людей, а й персонажів з екрану. Ми зібрали список героїв фільмів та серіалів, які люблять цей делікатес.

Кучерява Сью

image


«Ніколи не думала, що піца така смачна, коли гаряча…» — сказала юна леді, підтверджуючи свою дитячу любов до цієї страви. Маленька аферистка ніколи не знає, коли буде їсти наступного разу, тому вона смакує кожен шматочок чудової піци, щоб надовго запам`ятати цей приголомшливий смак.

Один вдома

image


Напередодні Різдва здійснилася заповітна мрія Кевіна — самостійне життя у місті Нью-Йорк. Отримавши свою улюблену сирну піцу з хрусткою скоринкою, Маккалістер влаштував справжній бенкет на задньому сидінні лімузина.

Відправившись у подорож містом, Кевін їсть піцу, п`є колу, дивиться улюблений мультфільм і незмінно повторює: «Улюблена піца з сиром тільки для мене одного…»

Друзі

image


Кожен персонаж популярного серіалу «Друзі» обожнює піцу, особливо Джоуї. У серії «Весілля Росса» він їв двоярусну піцу і дав їй назву «особлива піца Джоуї». Ось так у нього і з`явився свій стиль піци.

Їж Молися Люби

image


Ця сцена була знята в ресторані L`Antica Pizzeria da Michele у Неаполі, після чого піцерія стала популярною. Головна героїня фільму Елізабет Гілберт заявила, що має роман зі своєю піцою, назвавши смак «Маргарити» найкращим у світі. І ми її чудово розуміємо: поєднання ніжного тіста з хрусткою скоринкою, томатного соусу та моцарели нікого не залишить байдужим.

Гарфілд

image


Цей чотирилапий пухнастик відомий усім своєю любов`ю до лазаньї, але навіть він порушував традиції і балував себе шматочком соковитої піци. Як це було в епізоді «Піца-патруль», у якому Гарфілд практично знищив місцеву доставку піци, бо не змогли доставити її за 30 хвилин. За своє очікування він зажадав безкоштовного частування.

Черепашки-ніндзя

image


Черепашки-ніндзя завжди готові з радістю поласувати свіжоспеченою піцою. Саме ця страва надихає улюблених персонажів на супергеройські вчинки. Піца досить часто з`являється у мультсеріалі: наприклад, коли Шреддер в одному з епізодів хоче заманити черепашок у пастку, влаштувавши безкоштовний конкурс. Або коли піци-вбивці нападають на місто.

Дивно, що черепашки-ніндзя постійно замовляють найдивніші комбінації інгредієнтів — від поєднання арахісової олії з молюсками до бобів із ковбасою.

Скубі-Ду

image


Шеггі та Скубі-Ду — приклад командної роботи у кращому вигляді. В одному з епізодів дует з`їдає дві піци і бере з собою третю, яку Шегі потім крутить на пальці, а Скубі їсть, коли вона доходить до нього.

Ну а тепер за традицією поділимося з вами рецептом ідеального вечора: затишний будинок, фільм, який захоплює і, звичайно ж, Ninja Pizza. Ніндзя подбали про різноманітність смаків, тому в нашому меню ви знайдете не лише класичну «Маргариту», а й екзотичну «Кватро Формаджі з цибульним мармеладом».

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image