Київ
UA

Піци з морепродуктами

image

Ninja Pizza — це не тільки про доведену до ідеалу класичну рецептуру. В арсеналі ніндзя крім м`ясних та вегетаріанських варіантів є 4 унікальні піци з морепродуктами, кожна з яких цікава по-своєму.

Щоб допомогти вам зробити непростий вибір у цій категорії, розповімо про кожну піцу докладніше.

Піца Том Ям

Секретна розробка ніндзя, створена на основі рецепту найпопулярнішого азіатського супу. Якщо ця піца виявиться поряд з вами, то бережіться: ще нікому не вдавалося встояти від принадного аромату морепродуктів.

Хедлайнери піци — тигрова креветка та морський гребінець. Цей легендарний дует ми злегка приправляємо пікантним соусом Том Ям, щоб максимально розкрити яскравий смак делікатесів.

Від зайвої гостроти позбавляємося за допомогою кокосового молока та соусу на основі збитих вершків. Фінальний штрих — додаємо гриби гливи, моцареллу, свіжі помідори черрі і трохи кінзи.

Піца Том Ям увібрала в себе всю майстерність наших майстерних кухарів, тому однозначно варте вашої уваги. Все-таки вона така одна.

Піца з тунцем та оливками каламата

У цій піці немає якихось екзотичних інгредієнтів, адже вони тут просто не потрібні. Перевірена класика, що суворо дотримується ідей італійської кухні.

Консервований тунець упереміш з червоною маринованою цибулею, перетертими томатами пелаті і моцареллою — все це покривається стружкою тунця і грецькими оливками каламата.

Піца виходить настільки ніжною та однорідною, що смакові відчуття від страви можна порівняти зі свіжоприготовленим тартаром із ніжної телятини. Магія та й годі.

Піца з лососем і манго

Спеціально для любителів яскравих поєднань, що запам`ятовуються. Якщо у вашому замовленні регулярно стала з`являтися піца з куркою та ананасами, це означає, що ви готові вийти на новий рівень знайомства з тропічною магією ніндзя.

Ніжний шар лосося, покритий зверху моцареллою та пармезаном, свіжі помідори черрі зі шпинатом, а також мангове пюре — незабутній екзотичний смак, який миттєво пробудить усі рецептори та назавжди внесе цю піцу до ваших фаворитів.

Піца з креветками і солодким чилі

Ідеальний вибір для тих, хто завжди у пошуку гострих відчуттів. Ця піца прямо як американські гірки: вперше трохи боязко, але потім хочеться ще й ще. На старті приємний смак солодкуватого м`яса креветки, потім злегка помітні нотки пряного соусу чилі, а наприкінці весь цей мікс потопає у ніжному басейні, наповненому моцарелою та сиром із червоним песто. Атракціон смаку, який варто відвідати кожному справжньому цінителю.

Ми відтягували цей момент як могли, але тепер настав час прийняти доленосне рішення: креветка, лосось, тунець чи морський гребінець? Але не переживайте: ніндзя підтримають будь-який ваш вибір.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image