Київ
UA

Піца в Італії та Америці

image

Ninja Pizza не залишить байдужими навіть найвишуканіших гурманів. Все завдяки тому, що ми поєднали найкращі ідеї класичної італійської та американської рецептури.

Італія

image


Традиційна італійська піца складається із переважно простих інгредієнтів: томатний соус, сири, пікантні трави. Її головний секрет криється не в достатку начинки, а в тонкій і хрусткій скоринці, яка випікається в духовці при великих температурах.

Маргарита

Піца, де традиційно використовуються інгредієнти в кольорах італійського прапора. Червоний колір стиглих помідорів, білий колір моцарелли та свіжий зелений базилік. Для більш насиченого смаку ніндзя додають у Маргариту соус «ворчестер» та трохи сиру пармезан. Чудовий вибір для вегетаріанців.

Пепероні з гострим медом

Піца має виразний смак салямі, який ідеально поєднується з вершковим смаком моцарелли та пармезану. Свіжість страві надає класичний томатний соус на основі перетертих томатів Пелаті. За рахунок додавання гострого меду та перцю халапеньо у Пепероні Ninja збалансований пікантно-солодкуватий смак.

Прошутто ді Парма

«Прошутто» в перекладі з італійської означає шинка. Як начинка для нашої піци ми вибираємо пармську шинку, щоб смак став більш насиченим. Ароматні сири пармезан та моцарелла у поєднанні з бальзамічним кремом створюють неповторний ніжний смак, а помідор черрі додає піці свіжих ноток.

Америка

image


Перша американська піцерія була відкрита в «маленькій Італії» — одному з районів Нью-Йорка. Американські піци славляться великою кількістю начинки: в основному це бекон, шинка, сосиски та пепероні. У класичній американській піці обов`язково має бути сир моцарелла, який містить мало жирів, але при цьому має низьку вологість.

Чiзбургер

Один із варіантів американської піци на тонкому тесті. Замість звичної моцарели ми використовуємо сир чеддер. Як начинка — відварена телятина і панчетта. Пряну консистенцію створює огірковий реліш, а вся глибина смаку відкривається після додавання соусу на основі збитих вершків.

Піца з телятиною у соусі BBQ

Начинка із соковитої телятини в соусі барбекю, покрита шаром ніжної моцарелли. Для пікантності ніндзя додають гострий перець халапеньо, смак якого ідеально згладжує солодкуватий печений перець. Яскраве та ситне поєднання для справжніх гурманів.

Як ви помітили, майстри Ninja взяли за основу класичні рецепти піци з усього світу, але трохи покращили їх. Ми готуємо піцу з чотирьох видів борошна, тому скоринка завжди така хрумка. І не економимо на інгредієнтах та начинці.

А які позиції меню Ninja Pizza ви вже встигли спробувати? Пишіть у коментарях!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image