Київ
UA

Нове меню від Ninja: паніні, ковбаски, крильця та інше

image

Ніндзя знали, як ви чекали оновлення в меню Ninja Pizza. Тож ми вирішили зробити це з особливим шармом. Зустрічайте, різні види паніні, картопляних діпів, ковбасок, крилець та інших різних закусок.

На вас очікує неймовірне гастрономічне задоволення, яке кожна страва принесе вам його по-особливому. Тому, почнімо наше знайомство!

Паніні

Відтепер задача з перекусами на роботі, вдома, з друзями чи на пікніку вирішується набагато легше, адже ми додали в меню паніні. Розповімо детальніше про склад кожного з них. Окрім основних інгредієнтів, до рецептури входять рікота, мікс салату, пармезан, цибуля марс, ананас, соус тартар, запечений перець, сир кремета, маринований огірок, горгонзола, журавлиний соус.

Ніндзя пропонують такі варіанти:

Паніні з шинкою Котто
Паніні з анчоусом та вʼяленими томатами
Паніні з куркою по-гавайськи
Паніні з лососем
Паніні з хамоном

image

Ковбаски

Вважаємо варіанти закусок із ковбасками незмінним елементом літнього столу. Додали до меню два варіанти, кожен з яких для насиченішого смаку доповнений маринованими огірками і цибулею фрі:

Зальцбурзькі курячі ковбаски
Домашні ковбаски

image

Крильця

Наші кухарі знають, як іноді не вистачає чогось особливого, трохи пікантного за смаком та універсального. Саме тому ми вирішили додати до новинок запечені крильця, які, впевнені, стануть скоро вашим найулюбленішим ситним перекусом.

На вибір є:

Крильця Барбекю
Крильця Black Pepper

image

Закуски

Щоб додати новому меню трохи класики, наш вибір зупинився на картопляних діпах та сирних паличках. Надзвичайно прості, але, водночас, вишукані рецепти вже чекають на ваші замовлення. А саме:

Картопляні діпи
Картопляні діпи з трюфелем
Сирні палички

image

Піца

До таких цікавих новинок в нашому меню ми додали й піцу. «Маргарита Бʼянка» має насичений смак вʼялених томатів та часникової олії, а вдало збалансовують його вершковий соус та сири. Чудово смакує в літню спеку з прохолодними газованими напоями, яких у нас ви можете знайти на будь-який смак.

image

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image