Київ
UA

Секрети шеф-кухаря Ninja: піца з телятиною та артишоками

image

Піца з телятиною та артишоками – одна з головних новинок весняного меню Ninja Pizza, яка з часом лише продовжує набирати популярності.

Не дивно, адже сезон для неї слушний. Яскраво-зелені артишоки та стебла аспарагусу у поєднанні з ніжною телятиною та ароматним трюфелем – ця піца незамінний атрибут будь-якого пікніка.

Але в чому секрет її яскравого насиченого смаку? Відповідає шеф-кухар Ninja Pizza Олександр.

— Поділися історією створення піци: з якої країни світу прийшов цей рецепт?

— Артишок у кулінарії – це класика неаполітанської кухні, італійці їх люблять. Ви навіть не уявляєте, скільки існує різних смакових поєднань із ним. Особливо якщо ми говоримо про піцу.

Цей природний інгредієнт не тільки ідеально доповнює смак готової композиції страви, але й надає трохи кислинки з пікантно-терпкими нотками. В арсеналі ніндзя ми використовуємо найкращі артишоки від наших постачальників із Італії.

— Чи можна сказати, що піца приготована суворо за класичним рецептом? Чи в ній є авторські напрацювання від ніндзя?

— Це не класичний рецепт, хоч він і лежить в основі. При опрацюванні нових позицій меню ми намагаємося покращити популярні смакові поєднання, додати яскравий почерк шеф-кухаря, який можна буде впізнати. Але при цьому важливо зберегти все, за що люблять оригінальний рецепт.

У цій піці як авторський прийом я назву ненав`язливий шлейф ароматного трюфеля.

image


— Чому як м`ясну начинку вирішили вибрати саме відварену телятину?

— Головна ідея цієї піци – поєднати насичений смак ніжної телятини з моцарелою та приємним ароматом трюфеля.

Щоб здійснити цей задум, ми багато годин томимо телятину зі спеціями. У процесі м`ясо розпадається на волокна. Потім ці волокна додаються до інших інгредієнтів і запікаються разом із сиром моцарелла. В результаті м`ясо виходить дуже ніжним, але піца водночас досить ситна.

— Який смак надають страві мариновані артишоки та аспарагус?

— Артишоки надають піці кислинку та пряний смак. Аспарагус робить страву більш хрустким і візуально красивим. Зелені відтінки добре передають весняну атмосферу.

— Який напій із арсеналу Ninja Pizza найкраще смакуватиме з цією піцою?

— До піци з телятиною та артишоками підійде абсолютно будь-який прохолодний напій. В офіс я замовив би її в парі з колою фентіманс, у складі якої тільки натуральні інгредієнти та прянощі. На вечерю не відмовився б від келиха рожевого вина Rose d`Anjou французької марки Chatelain Desjacque з приємним смаком і солодким фруктовим ароматом. До речі, його можна знайти у меню ніндзя.

Читайте також:
Піца з качкою в соусі теріякі;
Піца з італійським беконом та грибами;
Кватро Формаджі з цибулевим мармеладом;
М`ясна піца із солодким чилі;
Піца «Том Ям».

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image