Київ
UA

Секрети шеф-кухаря Ninja: піца «Том Ям»

image

Шеф-кухар ніндзя Олександр продовжує відкривати секрети Ninja Pizza. Сьогодні ми поговорили з ним про найяскравішу та найнезвичайнішу піцу в нашому меню — «Том Ям».

Крім історії створення авторського рецепта (не обійшлося без участі Олексія Костилєва) ви дізнаєтеся про те, який напій з винної карти та соус для бортиків поєднуються з піцою найкраще.

#ninjafam, а ви вже куштували наш «Том Ям»? Чекаємо на фідбек у коментарях Instagram.

— Піцу «Том Ям» можна сміливо назвати авторською розробкою ніндзя. Розкажи секрет її створення?

Якось на етапі опрацювання ми тестували нові рецепти піци та різноманітні поєднання інгредієнтів. І ось на нього приїхав СЕО бренду Олексій Костилєв — він завжди бере активну участь у всіх процесах. Одного разу він сказав: «Саш, я обожнюю наш “Том Ям”, а може спробуємо зробити піцу зі схожим смаком?» Не секрет, що цей суп користується величезною популярністю у Ninja Wok.

Ідея мені зайшла, навіть сприйняв її як челендж для досвідченого піцайоло. Чи зможу це зробити? Як передати смак і не злякати людей незвичайними інгредієнтами?

Почалася активна робота зі створення цієї піци. Було витрачено дуже багато часу і сил: спочатку було так собі, але в процесі все ставало краще й краще. І ось ми знайшли відповідний рецепт!

Наша піца «Том Ям» — це насичений смак, яскрава кольорова гама та продукти, які ідеально поєднуються один з одним, із тістом та соусом. Я однозначно задоволений результатом!

— Морський гребінець та тигрова креветка — чому в основі начинки такий дует?

Я взяв ці інгредієнти, щоб передати смак того самого "Том Яма" від ніндзя. До речі, якщо ви його ще не куштували, то зараз саме час.

— А помідори чері та кінза у складі для свіжості?

Чері надає піці соковитості та насичує кольорову гаму, а без кінзи «Том Ям» існувати не може. Ну і, звичайно ж, у наш фірмовий соус на основі однойменної пасти ми додали листя кафір-лайма і лемонграс — ось якраз ці інгредієнти додають страві свіжості.

— Це гостра піца?

Я б не назвав її гострою! Імовірніше, вона в міру пікантна.

Кожен шеф-кухар знає, що морепродукти чудово поєднуються з чимось гострим, а ніжне кокосове молоко у складі піци балансує підсумковий смак. Легкі нотки пікантності — заслуга червоного перцю та тайських прянощів.

— Які напої добре поєднуються з цією піцою?

З морепродуктами чудово поєднується біле вино. Я рекомендую Sauvignon Blanc, Marlborough Sun із нашої винної карти.

— А як щодо соусу для бортиків?

«Азіатський соус» зі східними продуктами та спеціями в складі відкриє смак піци «Том Ям» максимально. Також він неодмінно сподобається тим шанувальникам, яким не вистачає гостроти.

Читайте також:
Піца з італійським беконом та грибами;
Кватро Формаджі з цибулевим мармеладом;
М`ясна піца із солодким чилі.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image