Київ
UA

Секрети шеф-кухаря Ninja: піца з італійським беконом та грибами

image

На зв`язку шеф-кухар ніндзя Олександр, а отже, настав час дізнатися про таємницю приготування ще однієї піци. Сьогодні у центрі уваги піца з італійським беконом та грибами.

За рахунок чого смак виходить настільки ніжним? Чому серед інгредієнтів горгонзола та панчетта? Який соус для бортиків та напій краще вибрати?

Розкажи про соус, який ліг в основу цієї піци?

В основі піци вершковий соус, а ніжний смак надають натуральні вершки. Ми використовуємо мінімальну кількість трав та спецій, щоб підкреслити свіжий, насичений та молочний смак соусу!

Чому в цій піці разом із грибами використовується саме панчетта, а не класичний бекон?

При термообробці грибний сік поєднується з вершками. В результаті вершки набувають грибний смак, що запам`ятовується, а піца стає соковитішою.

Панчетта надає піці своєрідний м`ясний смак. Тонкий солоненький чіпс та прісні гриби створюють яскравий тандем смаків та текстур. Зі звичайним беконом такого ефекту не досягти.

Чому завершальним елементом стала горгонзола?

На відміну від інших пліснявих сирів горгонзола до смаку м`якша і кремовіша. Разом із вершками вона надає піці незабутнього ніжного смаку, який ви так сильно любите!

Порадь відповідний соус для бортиків?

До цієї піци підійде американський соуси із гірчицею та дрібно рубаними солодкими огірками у складі. У поєднанні з беконом та бортиками цей смак зведе з розуму кожного.

Напій, який ти рекомендував би в пару до цієї піци?

Мабуть, найкращий вибір – легке пиво Corona Extra. Також раджу червоне сухе вино Zeni Marogne Valpolicella Ripasso Superiore: у нього насичений смак із нотками стиглих червоних фруктів та ягід. Воно гармонійно поєднується з пікантною злегка солонуватою панчеттою та сиром у піці.

Смачного, ваш шеф-кухар Ninja Pizza Олександр.

Читайте також:
Кватро Формаджі з цибулевим мармеладом;
М`ясна піца із солодким чилі.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image