Київ
UA

Секрети шеф-кухаря Ninja: м`ясна піца із солодким чилі

image

Ви помітили, що Ninja Pizza ніколи не залишається на столі? Цікаво, в чому секрет цього феномену: тісто з чотирьох видів борошна, преміальні італійські інгредієнти чи якась особлива магія ніндзя?

Так, магія справді є, але не хвилюйтесь: вона не за межею фантастики. Справа в тому, що наші вправні кухарі не тільки ідеально освоїли класичні рецепти піци з усього світу, але й вигадали щось своє, що не має аналогів.

Один із яскравих прикладів — авторська м`ясна піца із солодким чилі, що користується величезною популярністю серед #ninjafam. Сьогодні ми дізналися у шеф-кухаря Ninja Pizza Олександра про те, як вигадали легендарний рецепт.

image


Чи є класичний рецепт цієї піци?

«Класичного рецепту цієї піци немає. На її створення нас надихнув американський стиль приготування піци, де на відміну від італійської кухні з традиційно невеликою кількістю інгредієнтів, поєднується велика кількість компонентів з різними смаками.

З появою піци на американському ринку місцеві піцайоло часто експериментували з начинкою, поєднуючи в ній більше трьох різних м`ясних виробів. Ми взяли найбільш вдалий, на наш погляд, варіант і інтерпретували його під нашу аудиторію. Як бачимо, вийшло супер»

Чому саме ці три інгредієнти?

«Італійські делікатеси рясніють різними смаковими відтінками і ідеально підходять для приготування в печі. М`ясна гастрономія в Італії настільки розвинена, що їх продуктам практично немає рівних на ринку. Завжди відмінна якість, відсутність підсилювачів смаку та різних незрозумілих добавок. Проаналізувавши ринок ми зупинили вибір на елітній марці Blu Italia.

Перший компонент – салямі Наполі. У ній практично немає жиру, тому із цією ковбасою піца виходить нежирною, а смак максимально концентрованим.

Другий компонент – салямі Piccante. Пікантний, добре відомий смак, який надає піці трохи приємної гострини.

Третій компонент – італійська панчетта. Багато хто думає, що панчетта і бекон – одне й те саме, але це не так! Панчетта - це сиров`ялена грудинка з великою кількістю спецій. У процесі приготування вона перетворюється на хрумкий засмажений чіпс (бекон так не може), який надає аромат справжнього барбекю і має незабутній солонувато-пряний смак».

Як у складі з`явився перець?

«Під час термічної обробки м`ясні делікатеси підвищують концентрацію солі, а також формують насичений м`ясний смак. Легка овочева нотка у вигляді печеного перцю, навпаки, згладжує це агресивне поєднання. До речі, з подібною метою до піци було додано солодкий соус Чилі. Водночас усі ці компоненти створюють незабутню палітру смаків. Втім, тут не варто багато говорити, ви все прекрасно знаєте».

Секрет м`ясної піци коротко:

Салямі Наполі – формує насичений м`ясний смак;
Салямі Piccante – додає піци трохи пікантності;
Панчетта – надає запах барбекю та солонувато-пряний смак;
Печений перець – овочеві нотки, що згладжують агресивне м`ясне поєднання;
Соус солодкий Чилі – поєднує всі смаки в єдину палітру;
Пармезан – незамінний гість практично будь-якої м`ясної піци (до речі, цей сир дозріває 12 місяців).

image


Тепер, коли ви знаєте секрет нашої фірмової м`ясної піци, саме час замовити її знову, щоб зовсім інакше поглянути на неповторну магію шеф-кухаря Ninja.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image