Київ
UA

Секрети шеф-кухаря Ninja: піца з качкою в соусі теріякі

image

Продовжуємо відкривати завісу таємниці для справжніх поціновувачів смачної піци. Сьогодні в центрі уваги піца з качкою в соусі теріякі. Вона з`явилася в меню Ninja Pizza порівняно нещодавно, але вже встигла вирватися в топ із продажу.

У чому ж секрет такого витонченого смаку страви? Чим качине м`ясо відрізняється від курячого? На це та інші питання відповість шеф-кухар Ninja Pizza Олександр.

— Розкажи більше про качине м`ясо. Чим воно відрізняється від курки чи яловичини?

— Качине м`ясо відрізняється від курячого вищим вмістом вітамінів, мінералів та жирних кислот. Воно легше для перетравлення та засвоєння організмом, ніж яловичина.

Качка, на відміну від курки, не такий масовий продукт, тому вирощувати її швидко не вийде. Ми використовуємо натуральне качине філе преміум-класу без будь-яких антибіотиків.

— Зараз у меню Ninja Pizza лише одна піца з качкою. Чи будуть інші?

— Ми працюємо над тим, щоб порадувати любителів смачної піци ще одним вишуканим поєднанням із качиним філе. Створення неповторного рецепта — довгий і творчий процес, на який йде багато часу. Впевнений, що в одному з наступних оновлень меню щось нове з качкою буде.

image


— Чому ви вибрали саме соус теріякі?

— Качка чудово гармонує з ніжним солодко-солоним смаком соусу теріякі, який при випіканні з рештою інгредієнтів створює неймовірний вибух приємних запахів та смаків! Аромат такий, що складно втриматись і не спробувати шматочок.

— Качка та пармезан — чудовий дует. Чому вирішили розбавити його печеним перцем?

— Печений перець надає піці солодкого овочевого смаку і добре доповнює тандем із соусом теріякі!

— Який напій ідеально підійде до цієї страви? А як щодо соусу для бортиків?

— З цією піцою чудово поєднується келих білого сухого вина чи склянка нефільтрованого пива. Щодо соусу, то я б порадив «Блю Чіз». Сирні нотки горгонзоли доповнюють качине філе та створюють нову палітру смаків.

image


Читайте також:
Піца з італійським беконом та грибами;
Кватро Формаджі з цибулевим мармеладом;
М`ясна піца із солодким чилі;
Піца «Том Ям».

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image