Київ
UA

Секрети шеф-кухаря: «солодкі» піци ніндзя

image

Шеф-кухар Ninja Pizza Олександр продовжує дивувати поціновувачів не тільки класичними рецептами, але і незвичайними смаковими поєднаннями. У зимовому меню в арсеналі ніндзя з`явилися «солодкі» піци: одна — з папаєю і хамоном, а друга — з хурмою і пастрамі з телятини.

Сьогодні ми розкриваємо секрет створення цих піц. А також відкриємо завісу таємниць і розкажемо: які ще незвичайні інгредієнти чекати у меню Ninja.

— Чому в дует до хамону була вибрана саме папая? Чи розглядали інші варіанти?

Іспанський хамон або італійське прошутто добре поєднуються з фруктами середньої солодкості. Для нашого регіону папая — екзотичний фрукт: по суті це диня, яка росте на пальмі. Її насичений смак ідеально доповнює м`ясні делікатеси, також папая містить природні ферменти, які допомагають організму переварювати важку їжу.

Звісно, ми тестували й інші поєднання, але вирішили вибрати папаю через її корисні властивості, приголомшливий смак і, звичайно ж, привабливий вигляд. Про рішення не пошкодували: піца з папаєю та хамоном підкорила серця поціновувачів Ninja.

image


— Якщо говорити про іншу фірмову піцу Ninja з нетиповими інгредієнтами, то хочеться обговорити варіант із пастрамі з телятини та хурмою. Розкажи історію її створення.

Ми хотіли зробити щось незвичайне під зимовий сезон, а соковита, солодка хурма найточніше потрапляє у тематику Нового Року.

У неї медовий, приємний смак, який добре поєднується із запеченою телятиною. Якщо додати до цього міксу вершкові нотки рікоти, то отримуємо незабутню сезонну пропозицію.?p>

— А чому до основних інгредієнтів ви вирішили додати шпинат, якого немає в складі піци з папаєю?

Це не звичайний шпинат, а запечений у рікоті за фірмовим рецептом Ninja. Такого поєднання ви ніде не побачите. Врахуйте, піца лімітована і скоро зникне з меню, тому встигніть її скуштувати!

image


— Поділися планами на майбутнє. Чи є ще якісь незвичайні інгредієнти, які в майбутньому обов`язково з`являться в меню Ninja Pizza?

У майбутньому в меню ніндзя точно з`являться піци з інжиром, полуницею і масою інших цікавих поєднань. Поки що не розкриватиму всі карти, але ви точно залишитеся задоволені нашими новинками.

— Якийсь час тому люди скептично ставилися до піци з ананасами, а зараз вона стабільно входить до десятки улюблених піц. Чому думка змінилася? І як взагалі розвіяти у людей побоювання куштувати щось нове та незвичне?

Консервативні люди не відкриті до нового, тому самі позбавляють себе багатьох цікавих смакових поєднань. Ось взяти ту ж піцу з ананасами: зараз це одна з найбільш продаваних піц по всьому світу. А хтось її досі не куштував.

З іншими інгредієнтами також. Не бійтеся експериментувати, а ми зробимо все, щоб вас по-доброму здивувати!

image


— Які соуси для бортиків порадиш до цих піц, враховуючи їхній вишуканий склад?

Порекомендую новинки: соуси Тейсті та тартар чудово підійдуть.

— А як щодо канонічного напою з винної карти ніндзя?

Ці піци передають новорічний настрій, тож пораджу Valpolicella Ripasso Superiore. Це італійське вино з кількох сортів винограду, виноградники якого розташовані на північ від Верони.

При приготуванні частину винограду залишають томитися на сонці, перетворюючи на родзинки. Після кількох ітерацій смак напою виходить таким яскравим та насиченим. Нотки фруктів та ягід підкорять вас із першої секунди!

Читайте також:
Секрети шеф-кухаря Ninja: піца «Карбонара»
Секрети шеф-кухаря Ninja: піца з телятиною та артишоками

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image