Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск № 1.

image

За той час, поки ви друкуєте в пошуковій системі «що подивитися», улюблена піца може охолонути.

Щоб звільнити вас від цього заняття, ми відкриваємо рубрику «Netflix & Ninja Pizza», де збиратимемо свіжі фільми та серіали з платформи Netflix. Ми впевнені, що кожен знайде в цьому списку те, що йому до вподоби.

«Червоне повідомлення»


Жанр: пригоди, комедія, бойовик.

Агент ФБР переслідує найвишуканішого у світі викрадача картин. Але потім стає його мимовільним співучасником. Як спеціального агента Інтерполу та найбільшого афериста обводить навколо пальця інша хитромудра злодійка, дивіться самі.

image

«Хлопчик на ім`я Різдво»


Жанр: фентезі, драма, сімейний.

Цілеспрямований юний Ніколас вирушає назустріч долі до чарівної країни, населеної ельфами. Він хоче знайти батька, який уже багато років тому вирушив у геологічну експедицію. Які пригоди та труднощі чекають на хлопчика, він не знає, але це його лише надихає!

image

«Аркейн»


Жанр: анімаційні, драми, пригоди, фентезі.

В основі сюжету лежить всесвіт гри League of Legends, де розповідається передісторія двох міст-держав — Пілтовера та Зауна. Хиткий баланс мирного співіснування порушується через створення в Пілтовері хекстеків, які дозволяють кожній людині контролювати магічну енергію, тоді як у Зауні винаходить спеціальний препарат, який перетворює людей на монстрів.

image

«Реальна історія»


Жанр: драма, кримінальний.

Всесвітньо відомий комік проводить гастролі в рідному місті Філадельфії, де зустрічає проблемного старшого брата, з яким давно втратив зв`язок. Тепер усе, чого він досяг, виявляється під загрозою.

image

«Ретчед»


Жанр: трилер.

1947 рік. Мілдред Ретчед стає медсестрою у провідній психіатричній лікарні. Вона не знала про те, що тут проводяться досліди над живими людьми, проте опинилася в результаті в епіцентрі цих божевільних подій. Що ж очікувало Мілдред далі? Серіал розповідає про юні роки головної героїні та її становлення як владна медсестра.

image

Замовляйте улюблену піцу, вибирайте з нашої добірки фільм чи серіал та діліться враженнями з нами!

Приємного апетиту та перегляду.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image