Київ
UA

Літнє меню ніндзя: 7 нових піц і не тільки

image

У літньому оновленні меню шеф-кухар ніндзя вирішив здивувати всіх поціновувачів новими смаковими поєднаннями.

Тепер у нашому арсеналі з`явилися одразу дві піци з восьминогом і мідіями, екзотичні варіанти з грушею та ананасами, а також піца з качкою по-азійськи — для любителів східної кухні.

Крім цього ми значно розширили розділ закусок — сирники з пломбірним кремом, батат фрі, нові паніні та багато іншого.

Піца з мідіями та восьминогами


У новому сезоні ніндзя значно розширили асортимент піц з морськими інгредієнтами. Вугор і креветки вже були, але як щодо мідій? У запеченому в духовці вигляді їхній смак не менш багатогранний. Але і це ще не все: наш шеф-кухар також додав восьминога. У підсумку вийшов незабутній літній мікс, який надовго запам`ятається справжнім поціновувачам.


image


Піца Фруті ді Маре


У цій піці для любителів морепродуктів є все! Крім восьминога і мідій до складу також входить креветка. А розбавити цей насичений морський коктейль ми вирішили ніжними компонентами — шпинатом і помідорами чері. Нове яскраве поєднання точно відгукнеться у вашому серці.


Піца з шинкою Котто та ананасом


Розвиваючи екзотичну тему, ми не могли залишити без уваги поціновувачів піци з ананасами. Тепер крім варіації з куркою ви також можете спробувати новинку з шинкою. Як третій інгредієнт до складу страви входить мікс сирів — Пармезан і Моцарела.


Піца з шинкою Котто та трюфельним соусом


Шинка Котто — настільки універсальний інгредієнт, що з нею можна експериментувати нескінченно, відкриваючи нові смакові відтінки. У цьому варіанті ми також додали маслини, печериці та трюфельний соус. Вийшло вкрай гармонійне поєднання, яке безумовно заслуговує на увагу кожного з #ninjafam.


image


Піца з грушею та горгондзолою

Солодкувате поєднання горгондзоли та груші вже давно завоювало серця багатьох поціновувачів смачних страв. Дивно, що до цього моменту подібної піци не було в асортименті ніндзя. У літньому оновленні меню ми вирішили виправити цю невелику необачність.

Зустрічайте піцу, яка має не тільки ефектний зовнішній вигляд, а й стане бажаною гостею на будь-якому столі.

image


Піца з качкою по-азійськи


Ми знаємо, наскільки ви любите нашу фірмову качку по-пекінськи. А що, якщо зробити на основі цієї страви піцу? Вийде ніжне качине філе в соусі теріякі, приправлене двома видами сиру, кінзою і стручковою квасолею. Завершальний інгредієнт — кунжутний соус і соус Світ Чилі, що розкривають весь потенціал такого різнопланового смаку.


Подвійна Пепероні


Покращений варіант рецептури спеціально для тих, кому не вистачає пепероні в піці "Пепероні". Ультимативна відповідь почуттю голоду від ніндзя!


Сирники з пломбірним кремом


У нашому меню з`явилася страва, яка ідеально підійде не тільки для обіднього перекусу, а й як сніданок. Або навіть десерту, адже секрет приховується в дуеті пломбірного топінгу та вафельної крихти, який запамʼятовується назавжди.


image


Курячі крила в кисло-солодкому соусі


Та сама закуска, без якої не обійтися на будь-якій вечірці. Соковиті курячі крильця, приправлені кеш`ю і кисло-солодким соусом — на жаль, але встояти від спокуси неможливо. І ми вас прекрасно розуміємо.

Батат фрі з кунжутним соусом


Новий варіант для тих, хто полюбляє картопляні діпи, але водночас іноді хоче чогось солодшого. Тепер робити складний вибір не доведеться.


image


Нові паніні


І без того багатий арсенал паніні від ніндзя поповнився новими варіантами — з креветкою та халапеньйо, а також з курячими ковбасками та панчетою. Ці італійські сендвічі ідеально підійдуть для обіднього перекусу. Також їх дуже зручно їсти в дорозі.

Тепер, коли ви знаєте все про нове меню ніндзя, саме час перейти до дегустації. Чекаємо на ваші замовлення на сайті або в застосунку. Обов`язково напишіть нам про улюблені новинки в коментарях в Instagram.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image