Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск 9

image

Температура повітря з кожним днем зменшується, а бажання залишатися вдома збільшується. Повністю вас розуміємо, а тому пропонуємо проводити вечори насичено: замовляйте улюблену піцу та обирайте з нашої нової добірки «Netflix & Ninja Pizza 9» те, що припаде вам до душі. І радимо не відкладати цю справу до останнього, адже курʼєр прибуде зовсім скоро!

Люпен

image


Третій сезон культового серіалу про пригоди афериста-джентельмена, який обходить всі системи охорони, не втрачаючи свою харизматичність та геніальність, вийшов на платформу тиждень тому. Він різко увірвався в топ в 91 країні світу та вже завоював серця мільйонів глядачів. Кіно-стрічка завоювала популярність завдяки поєднанню елементів різних жанрів: комедії, бойовика, драми та романтики. Це робить його популярним для різних аудиторій.

One Piece

image


Наступна наша рекомендація — кіноадаптація відомої манґи, яка отримала популярність саме через аніме-адаптацію, «One Piece». Це історія про пригоди молодого пірата Манкі Д. Луффі та його команди. Хоч і фанати очікували вихід адаптації скептично, адже зазвичай вони рідко бувають вдалими, але картина отримала успіх!

Статеве виховання

image


Фінальний сезон, який вдало завершив історію всіх персонажів, вже доступний до перегляду. Чи вдасться Мейв налагодити стосунки з Отісом на відстані? Як Отісу вдасться вжитися в агресивно-прогресивній школі, конкуруючи із колегою-сексуальним терапевтом О? Щоб уникнути спойлерів, про все це пропонуємо дізнатися вам самим!

Падіння дому Ашерів

image


Драматичний серіал-хоррор створений на основі однойменної розповіді Едгара Аллана По. Він розповідає про історію династії, яка була створена братом та сестрою, щоб захистити свій статок та майбутнє. Але вона починає стрімко руйнуватися тоді, коли спадкоємці починають один за одним помирати за загадкових обставин.

Бекхем

image


Документальний фільм показує шлях від скромного початківця до всесвітньо відомої футбольної зірки. Авторам фільму вдалося показати особисті архіви героя та інтервʼю з родиною і друзями відомого футболіста. Окрім професійної сторони Девіда, розкрили також його особисту — напади депресії, погрози від незнайомців, появу первістка.

Балерина

image


Корейський боєвик про помсту, яку головна героїня обіцяла виконати як останнє бажання найкращої подруги, яку їй не вдалося захистити. Колишня охоронниця знаходить кривдників та береться за виконання своєї місії.

Знайомтеся із новими релізами, переглядайте та діліться своїми враженнями з нами. Обовʼязково повернемося до вас із новою добіркою, коли наш список фаворитів поповниться знову!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image