Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск 8

image

Новий випуск «Netflix & Ninja Pizza» вмістив у собі детектив, фантастику, драму та романтику. Акторський склад теж виділяється яскравими представниками, серед яких Дженніфер Лопес, Джейсон Момоа, Міллі Боббі Браун. Також нас порадували новим сезоном-приквелом «Бріджертонів» про історію королеви Шарлотти.

Впевнені, що кожному з вас ми трохи полегшили задачу знайти фільм чи серіал на вечір. А про смачне доповнення подбають наші кухарі та курʼєри. Замовляйте улюблені піцу та влаштовуйтеся зручніше — сьогодні прекрасний вечір вам гарантовано!

Енола Холмс 2

image


Головна героїня — молодша сестра Шерлока Холмса, яка виділяється своєю спритністю та рішучістю. До речі, роль належить улюблениці мільйонів глядачів Міллі Боббі Браун, яка стала відомою завдяки серіалу «Дивні дива». Енола відкриває власне детективне агенство, але до молодої дівчини ніхто не спішить звертатися, поки за допомогою до неї не приходить Бессі, яка шукає свою сестру Сару. Розпочавши слідство, вона навіть не підозрювала, що добереться до розгадки масшабної змови.

Маревокрай

image


Заснований на коміксі «Маленький Немо в країні снів Вінзора Макея», фантастичний пригодницький фільм вже заволодів прихильністю молодших та старших глядачів. Осиротіла дівчинка обʼєднується із розбійником, щоб потрапити в країну снів та знайти перлину, яка виконує бажання. Чи вдасться їм здобути цей дорогоцінний предмет?

Мати

image


Ця кіно-стрічка дає нам змогу побачити Дженніфер Лопес у ролі нещадної вбивці. Заради своєї дитини вона готова на все, адже їй потрібно захистити дочку від злочинців, які прагнуть помсти. Драматичний сюжет залишає в напрузі до кінця фільму.

Бріджертони: Історія королеви Шарлотти

image


Приквел серіалу «Бріджертони» розповідає про те, як склалася доля майбутньої королеви в палаці, повному змов та інтриг, а шлюб з англійським королем Георгом став початком неймовірної історії кохання та змінив вище суспільство.

Висока вода

image


Заснований на реальних подіях, серіал відтворює картину загрози потопу польського міста Вроцлав. Місцева влада та науковці змушені знайти між собою компроміс, адже від цього залежить життя десяток тисяч людей.

Тінь і кістка 2

image


В новому сезоні заклиначка Сонця Аліна Старкова дізнається про свої магічні здібності та незвичне призначення. Після того, як дівчина розвіює непроглядну темряву між двома частинами країни, за нею полюють і гриші, які охороняють корону, і революціонери. Однак тепер їй допомагає друг дитинства Малієном. Разом вони встають проти темних сил Даркліна та його армії з тіней, яку неможливо вбити.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image