Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск 7

image

Незмінна рубрика, яку ми створили для того, щоб поки улюблена піца їде до вас, ви були звільнені від тяжкого вибору фільму чи серіалу для вечірнього кіно-сеансу.

Детектив з Денієлом Крейгом, підліткові пригоди та любовні переживання — добірка створена на будь-який смак. Влаштовуйтесь зручніше, робіть свій вибір, а піца вже скоро буде!

Ножі наголо: скляна цибуля

image


Головна роль належить Денієлу Крейґу, який в цій картині для нас стає детективом Бенуа Бланом. Бажаючи вирватися із депресії, він отримує коробку з головоломкою. У ній він знаходить запрошення на острів, де зберуться політики, стрімери, модельєри та інші заможні люди і будуть розслідувати вбивство. Однак з‘ясовується, що ця вечірка є підготовкою до жорсткого вбивства.

Боги геві-металу

image


Якщо ви обожнюєте рок, то цей фільм для вас. Легкий фільм-комедія про підлітків, які мріють досягти вершини, вигравши музичну битву. Які труднощі очікують на юних рокерів та чи вдасться їм здійснити свою мрію?

До тебе чи до мене?

image


Колишні коханці Деббі та Пітер після невдалої спроби побудувати справжні та щирі стосунки залишаються друзями впродовж 20 років. Через життєві обставини вони обмінюються ненадовго квартирами: Деббі, залишивши свого 13-річного сина в Лос-Анджелесі на Пітера, вирушила в Нью-Йорк. Події, які розгортаються в сюжеті, змушують їх задуматися, чи справді вони «просто друзі».

Агенція «Локвуд і компанія»

image


Всюдисущі привиди загрожують людям, адже можуть не тільки зашкодити, але й забрати життя. Для боротьби з ними об‘єднуються люди, які мають дар бачити або чути привидів. Одною з них є Люсі, яка приєдналася до агенства «Локвуд та компанія». Разом з однолітками вона бореться з небезпечними духами та наближається до розгадки таємниці міста.

Шоу 90-х

image


Продовження культового сіткому, який показує, що часи змінюються, а підлітки — ні. Історія про Лею Форман, яка прибула на літні канікули до своїх бабусі й дідуся. Вона швидко знайомиться з місцевими жителями-однолітками, завдяки яким це літо стає наповненим цікавими та веселими подіями. Ідеальний варіант для поціновувачів олд-скулу.

Наглядач

image


Молода пара Дін та Нора разом зі своїми дітьми купують будинок у затишному містечку. Комфортне та безпечне місце одразу стає улюбленим. Здається, що для сім‘ї настає щаслива пора. Але все змінюється, коли в поштовій скриньці незнайомець, який називає себе «Наглядачем», починає залишати погрозливі листи.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image