Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск № 6

image

Улюблена піца від Ninja вже в дорозі. А поки чекаєте прибуття кур`єра, сідайте зручніше на диван і вмикайте Netflix.

Підготували добірку нових фільмів і серіалів, які заслуговують на увагу. Містичні детективні серіали, легка романтична мелодрама з Ліндсі Лохан, добра супергеройська історія для сімейного перегляду.

Ну і, звісно ж, Венздей. Від цього серіалу зараз в інтернеті не сховатися навіть ніндзя. Признавайтеся, вже встигли додати стікери з головною героїнею?

Венздей

image


Новий серіал Тіма Бертона у всесвіті сімейки Аддамс вийшов нещодавно, але вже б`є рекорди з переглядів Netflix. Лідирує в чартах 83 країн та обганяє хітові «Дуже дивні справи».

Головну роль зіграла Дженна Ортега: готичний образ настільки сподобався фанатам, що в інтернеті складно сховатися від найкращих моментів за участю актриси. Netflix навіть запустила на YouTube окрему трансляцію з танцем, що завірусився, показаним в одній із серій.

Дочка Гомеса і Мортіші має екстрасенсорні здібності і вступає до магічної академії Невермор, де навчалися її батьки. Їй належить знайти нових друзів (і ворогів) і зупинити низку загадкових вбивств.

1899

image


1899 року корабель з мігрантами різного соціального статусу вирушає з Великобританії до Нью-Йорка — місця, де вони зможуть розпочати нове життя.

На шляху капітан корабля отримує сигнал лиха з іншого судна, яке зникло з радарів чотири місяці тому. Відгукнувшись на поклик та змінивши маршрут, екіпаж стикається з містичними подіями.

Брехун серед нас

image


Екранізація популярного детективу американської письменниці Карен М. Макманус. Підліток на ім`я Саймон веде звичайне життя та не соромиться публікувати в інтернеті брудні чутки про життя однокласників. Опинившись із ними в одній кімнаті, герой помирає від алергічної реакції.

Нещасний випадок чи навмисне вбивство, адже мотив міг бути у кожного. В цю мить і починається жорстока гра, яка розкриває страшні таємниці.

Відгомін

image


На перший погляд звичайна історія про близнючок Лені та Джину, які з дитинства мінялися місцями для досягнення успіху. Ось тільки одного разу одна з сестер зникає за загадкових обставин, не залишаючи після себе жодних слідів. Щоб повернутися до звичного життя, потрібно розібратися в цій події.

Троль

image


Ми бачили різних тролів у кінематографі та ігровій індустрії. Десь це персонажі з іклами зі шкірою синього кольору, а в популярному мультику це й зовсім доброзичливі створіння.

Однак у скандинавській міфології троль — містична істота величезних розмірів, схожа на гібрид людини з камнем. Його мета проста: посіяти хаос у країні. Тепер героям належить об`єднатися, щоб завадити руйнівним планам та відновити повсякденне життя.

Незабутнє Різдво

image


Несподіване повернення до кінематографа Ліндсі Лохан — зірки підліткових фільмів 2000-х років. Подарунок на Різдво, не інакше.

Легка романтична комедія про нещодавно заручену заможну спадкоємицю, яка під час поїздки на лижах потрапляє в аварію. Втративши пам`ять, вона опинилася в невеликому курортному будинку, де її доглядає герой у виконанні Акорду Оверстріту.

Чи переросте несподіваний роман на щось більше, чи залишиться в пам`яті теплим різдвяним спогадом?

Школа добра та зла

image


Дитяча фантастична історія для сімейного перегляду. Найкращі подруги Софі та Агата потрапляють до чарівної школи, де готують казкових героїв. Одна має стати на бік Добра, а друга — йти шляхом Зла.

Попередній вибір дається легко, однак у день вступу все йде не за планом. Опинившись у незвичних собі амплуа, їм доведеться пройти складні випробування і перевірити дружбу на міцність.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image