Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск № 5

image

Новий випуск Netflix & Ninja Pizza порадує вас різноманітністю жанрів: легкі комедії, фентезі, драма, історія, фантастика. Вибирайте те, що вам підійде за настроєм та влаштовуйтесь зручніше, адже незабаром приїде піца.

image

Блондинка

Художній фільм у жанрі психологічної драми про життя найвідомішої блондинки Голлівуду — Мерілін Монро, заснований на однойменному романі Джойс Керол Вотс. Картина не є біографічною, а є художньою інтерпретацією життя актриси.

Вона мала все: красу, популярність, славу, гроші, романи з впливовими чоловіками, але не було найголовнішого — щастя. Почуття самотності ніколи не покидало Мерілін, яка за лаштунками завжди залишалася Нормою Джин.

image

Помстися за мене

Школярка Дреа Торрес була на піку популярності, поки бойфренд не злив у мережу еротичне відео з її участю. У схожій ситуації виявилася і нова учениця Елеонора Леветан, про яку хтось почав поширювати брудні чутки. Дівчата вирішили об`єднатися і вигадали хитрий план, щоб помститися своїм кривдникам.

image

Час для себе

Легка комедія про пригоди двох старих друзів. За роки подружнього життя Сонні Фішер забув що таке час для себе і повністю поринув у побут, поки його дружина будує успішну кар`єру.

Дружина поїхала на відпочинок із дітьми, а Сонні пішов на день народження до знебашеного друга. Які пригоди на них чекають?

image

Корона

Серіал про життя королеви Великобританії Єлизавети II, який знову піднявся на верхні рядки рейтингів після її смерті. Заснований на історичних фактах.

Після смерті батька молода тендітна дівчина має стати главою держави. Вона опиняється в центрі політичних інтриг та скандалів, але гідно та мудро вирішує всі питання та різні кризові ситуації.

image

Пісочна людина

Серіал з коміксу Ніла Геймана. Могутній чарівник вирішив упіймати саму Смерть, але в результаті заклинання в пастку потрапив її родич Морфей.

Після того, як Морфеєві вдалося вирватися з полону, він виявив, що світ кардинально змінився. Тепер Пісочній людині треба надолужити втрачене і відродити колишню велич.

image

Кіберпанк: Ті, що біжать по краю

Найт-Сіті — місто майбутнього, в якому люди схиблені на технологіях, а соціальна нерівність призвела до високого рівня злочинності.

Головний герой Девід Мартінес — талановитий підліток, який відвідує престижну академію для білих комірців. Одного разу він втратив все і став боротися за своє існування.

У поїзді він знайомиться із таємничою дівчиною на ім`я Люсі, яка змінює його життя. До яких наслідків призведе ця випадкова зустріч?

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image