Київ
UA

Netflix і Ninja Pizza. Випуск № 4

image

Поки кур`єр з гарячою Ninja Pizza в дорозі, ділимося з вами найкращими фільмами та серіалами, які виходили на Netflix цього року.

Легка комедія про американських чирлідерок «Випускний клас», продовження не менш смішної історії про супергероїв-невдах «Академія Амбрелла», а також серйозніші кінострічки: що з приводу драматичного фільму «Прорватися в НБА», спродюсованого Леброном Джеймсом?

Вибирайте за описом та налаштовуйтесь на перегляд. Улюблена піца приїде вже незабаром.

image

Випускний клас

Легка класична комедія про американське студентське життя. Головна героїня історії навчається у випускному класі, очолює клуб чирлідерок та мріє підкорити серця всіх на випускному балі.

Начебто її план рухається за сценарієм, але в один момент після невдалого приземлення вона впадає в кому на 20 років. За цей час світ змінився, а сімнадцятирічна Стефані, яка перебуває в тілі вже дорослої жінки, навіть не думає здаватися.

Чи зможе вона адаптуватися до нової реальності та здійснити свою мрію?

image

Прорватися до НБА

Мабуть, одне з головних відкриттів Netflix цього літа. У центрі драматичного сюжету колишній баскетбольний скаут, який в Іспанії випадково познайомився із молодим талановитим гравцем. Він хоче підготувати його до драфту нового сезону НБА, щоб повернути собі місце у національній баскетбольній асоціації.

Головного героя зіграв Адам Сендлер (Неограновані коштовності, Прикинься моєю дружиною), а продюсером кінострічки виступив легендарний Леброн Джеймс. До речі, серед акторського складу можна помітити Ентоні Едвардса — діючого гравця баскетбольної команди «Міннесота Тімбервулвз».

image

Спайдерхед

Екранізація оповідання-антиутопії Джорджа Сондерса. Головного героя звинувачено у вбивстві і засуджено до тюремного ув`язнення. Він потрапляє до незвичайної в`язниці «Спайдерхед», в якій дозволені експерименти над ув`язненими з використанням психоделічних препаратів.

Після чергового тестування він зустрічає ув`язнену на ім`я Рейчел і закохується в неї з першого погляду. Але наскільки реальні його емоції? Та й у чому полягає мета досліджень? Відповіді на ці запитання йому і доведеться з`ясувати.

image

Дуже дивні справи (4 сезон)

Переходимо до серіалів. Довгоочікуване продовження улюбленої історії повністю вийшло на Netflix 1 липня та встановило новий рекорд із переглядів на платформі. До старих зіркових персонажів додалося кілька нових, а загальний тон картини став похмурішим.

Через вісім місяців після завершення подій у торговому центрі «Старкорт» група друзів має впоратися з новою надприродною загрозою. Векна — таємнича істота, що має силу телекінезу і можливість проникати у свідомість інших. Його виникнення вкрите завісою таємниці, відкрити яку і належить нашим героям.

image

Академія Амбрелла (3 сезон)

Продовження комедійної історії для супергероїв. Після запобігання кінця світу сімейство Харгрівзів повертається з альтернативного Далласа в наші дні. Герої виявляють, що їхній батько тепер живий, тільки академія називається інакше, а живе в ній зовсім інша група братів та сестер.

image

Паперовий будинок: Корея

Історія про найзухваліше пограбування століття в Кореї, організоване майстерним злочинцем на прізвисько професор. Детально опрацьований план, ідеально підібрана команда професіоналів, а на кону – мільйони доларів та безтурботна старість. Але є один нюанс: все йде зовсім не за планом.

Що робити злодієві у безвихідній ситуації, коли, здавалося б, нікому не можна довіряти? Залишається діяти за обставинами, що не завжди призводить до щасливого фіналу.

А які фільми та серіали у 2022 році найбільше сподобалися вам? Пишіть у коментарях в Instagram!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image