Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск № 3.

image

Рубрика «Netflix & Ninja Pizza» створена для того, щоб ви одразу ж після оформлення замовлення на нашому сайті могли вибрати цікавий фільм або серіал. Впевнені, що тут кожен #ninjafam знайде те, що буде до вподоби. Приємного перегляду!

image

Прибиральниця. Історія матері-одиночки

Жанр: драма

В основі серіалу реальна історія про жінку, яка кілька років тому була за межею злиднів. З маленькою дочкою на руках Алекс залишилася без роботи та житла. Крихітної зарплати ледь вистачало на їжу. Але це вже в минулому. Як вона змогла вирватися зі злиднів і перетворитися на процвітаючу жінку?

Корпорація змов

Жанр: комедія

Рейган – відповідальна та серйозна, Бретт – веселий та божевільний. Вони працюють у секретній організації Соgnito Inc, займаються розкриттям та запобіганням нескінченного потоку змов. Незважаючи на відмінності у темпераментах обох, вони чудова команда. Черговий проект викликає труднощі та неприємності, які дратують Рейган. Але на допомогу, як завжди, приходить винахідливий та оптимістично налаштований Бретт.

image

Королівське лікування

Жанр: сімейний, комедія, мелодрама

Господині салону краси Ізабеллі випадає шанс всього життя - разом з подругою вони повинні упорядкувати волосся королівського сімейства. Адже наближається весілля принца Томаса. Він одружується заради блага королівства, але не з любові. Після зустрічі з Ізі він розуміє, що потрібно діяти, слідуючи поклику серця. Що вибере Томас — обов`язки перед країною чи щире кохання?

Домашня команда

Жанр: комедія, спорт

Головного тренера футбольної команди та колишнього чемпіона Суперкубка, Шона Пейтона, усунули з посади через інтриги. Він повертається додому до сім`ї, де підростає його син. На відміну від свого батька, він грає у найгіршій команді ліги. Батько хлопчика береться за дисципліну та систему мотивації команди, щоб допомогти здобути перемогу.

image

Жінка в домі навпроти дівчини у вікні

Жанр: трилер, драма, детектив

Після розлучення Анна щодня проводить на самоті біля вікна з келихом червоного вина. Але кругообіг буденності переривається, коли в сусідній будинок переїжджає привабливий чоловік. Вона знаходить у ньому всі якості свого ідеалу. Головна героїня стежить за ним, і він викликав довіру, доки вона не помітила дива у його поведінці. В одну з ночей на її очах чоловік убиває людину. Ганна не поспішає доповідати про це поліції, бо не знає, наскільки правдивим було те, що вона побачила.

З холоду

Жанр: кримінал, драма, трилер

Дженні — колишня російська шпигунка, результат секретного експерименту, в ході якого вона набула унікальних надприродних здібностей. Вона це старанно приховує, що допомогло їй почати життя з чистого аркуша. Несподівано до неї з`явилися агенти ЦРУ, які повідомили, що з`явилася людина з такими ж навичками та здібностями, як у неї. Жінка не хоче згадувати, ким вона була, але ЦРУ не залишає їй вибору. Тепер вона має знищити ворога.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image