Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск № 2.

image

Продовження рубрики «Netflix & Ninja Pizza» з щіпкою атмосфери свят, що наближаються. Дивіться та заряджайтеся новорічним настроєм разом з Ninja Pizza.

Не дивіться вгору

Жанр: комедія.

Професор астрономії Рендалл виявляє, що за півроку на землю впаде гігантський метеорит і знищить усе живе. Насамперед, разом з асистенткою Кейт, він поспішає попередити президента про наближення катастрофи, на що вона лише крутить біля скроні. Недовго думаючи, Рендалл і Кейт вирушають у прес-тур, сподіваючись попередити світ про небезпеку.

Замок на Різдво

Жанр: мелодрама, комедія.

Софі — багата та знаменита письменниця, яка «вбила» одного персонажа свого роману та викликала цим хвилю невдоволення фанатів. Після підставних звинувачень у ток-шоу вона вирішує вирушити у відпустку до Шотландії. Опинившись у провінційній глушині, головна героїня вирішує придбати старий замок, у якому багато років тому працював її дідусь. Але господар замку, похмурий граф Майлс, не поспішає його продавати...

image

Відьмак

Жанр: фентезі.

Продовження легендарного серіалу про борця з нечистістю Геральте, його кохану чарівницю Єнніфер та вихованку героя, сміливу княжну Циріллі.


Імператор Нільфгаарда прагне отримати абсолютну владу на континенті. А щоб міцно тримати владу в руках, він хоче отримати колишню князівну Цирі у свої руки, адже одруження на ній йому допоможе. Суворий наставник захищатиме малу, не забуваючи про своє призначення — вбивство монстрів і порятунок людей.

Ритм Різдва

Жанр: мелодрама, комедія.

Серіал про те, як між упертою журналісткою та популярним репером виникає симпатія. Вони стикаються з розбіжностями та живуть у різних світах. Сумнівно, що це переросте у справжнє кохання. Але напередодні Різдва в Парижі можливе все.

image

Приємного вечора, #ninjafam!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image