Київ
UA

Netflix & Ninja Pizza. Випуск 10

image

Якщо курʼєр вже в дорозі, а із фільмом чи серіалом досі не вдалося визначитися, то наступний список вам неодмінно полегшить цю задачу!

Нову ювілейну добірку «Netflix & Ninja Pizza» ми наповнили фентезі для сімейного перегляду, комедіями для посиденьок з друзями, та драмами для кіно-вечорів із найріднішими.

Замовляйте улюблену піцу, закуски та напої для ще більш яскравого перегляду, а ми пропонуємо розслабитися та всістися зручніше — ми починаємо!

Джентельмени

image


Серіал "Джентльмени" є спін-офом однойменного фільму Гая Річі. Головний герой Едді Голстед після смерті батька успадкував сімейний маєток. Але згодом він виявляє його головний секрет: в підвалах маєтку розташована головна ланка наркобарона Міккі Пірсона, і вже достатньо довго вирощується марихуана.

Правове питання

image


Наступна рекомендація на вечір — юридична комедійна драма. Події відбуваються в окружному суді в Патпарґанджі, де відбувається протистояння хаосу та закону. Службовці намагаються діяти в ім’я справедливості, але кожне засідання супроводжується неординарними та комічними ситуаціями.

Аватар: Останній захисник

image


Головний герой фентезі — хлопчик Аанг. Йому випала надважлива місія — врятувати світ від війни, яку розвʼязав народ вогню. Людина, яка здатна це зробити, зʼявляється раз на 100 років і називають її Аватаром. Аанг бере на себе цю величезну відповідальність за мир у всьому світі, але спершу йому потрібно опанувати магію води, землі та вогню.

Космонавт

image


Кіно-адаптація роману «Астронавт Богемії» змушує разом з головним героєм занурюватися у роздуми про сенс життя. Події відбуваються у найближчому майбутньому. Астрофізик Якуб Прохазка добровільно погоджується на пілотовану експедицію, мета якої — дослідити загадкову хмару пилу біля Юпітера. На Землі на нього чекає вагітна дружина, яка через півроку вже не хоче виходити на звʼязок з ним. Несподівано його самотність на космічному кораблі перериває прибулець, ззовні схожий на великого павука, який володіє телепатичними здібностями. Якуб дає йому імʼя Гануш. Останній завдяки своїм здібностям допомагає зрозуміти чоловікові причини виникнення непорозумінь із дружиною. Тепер все, що береже його звʼязок зі світом — любов до неї.

Діва проти біди

image


Мрія дитинства кожної принцеси — вийти заміж за гарного принца. У принцеси Елоді вона збулася, але замість бетурботного життя, на яке вона очікувала, вона потрапила в пастку: королівська сім`я обрала її як жертву для погашення стародавнього боргу. Для цього молоду дівчину кидають в печеру до вогнедишного дракона.

Чудова історія Генрі Шугара

image


Завершити нашу добірку хочемо кінострічкою, яка вже отримала премію Оскар, а головну роль зіграв Бенедикт Камбербетч. Головний герой веде сумнівний спосіб життя — в молодості він збив статок на сумнівних казначейських операціях, а зараз він проводить час у казино та заключає різноманітні парі. Однак, останнім часом він почав розуміти, що скоро йому це набридне. Неочікувано до нього потрапляє книжка, в якій описано чоловіка, який мав шосте відчуття. Заінтригований багатій шукає способи навчитися цьому, але в пошуках істини його життя кардинально змінюється.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image