Київ
UA

Ninja Pizza: історія створення

image

Під покровом ночі, не видаючи зайвих звуків і не привертаючи непотрібної уваги, молодий майстер впевнено крокував до призначеного місця зустрічі великих шеф-кухарів ніндзя. На світанку їм належало зробити складний вибір і визначити подальший шлях розвитку найстаршого клану.


Суші, величні Гункани, стир-фрай або ароматна локшина WOK — здавалося, що рецептура всіх цих кулінарних напрямків вже була доведена до ідеалу раніше. Клан потребував щось принципово нове, щоб примножити армію справжніх цінителів смачної їжі.


Прямуючи до місця зустрічі, майстерний ніндзя пройшов через Торії, червоні японські ворота на шляху до святилища, які, згідно з легендами, мають містичну силу. Через те, що він цілком був поглинений своїми роздумами, пройшов момент, перед тим як він усвідомив, що раптово перемістився в центр невеликого селища в сонячній Італії.


Навколо відбувався якийсь свято: всі веселилися, ділилися цікавими історіями і їли апетитну піцу, яка готувалася в печі прямо на очах. І нехай поєднання інгредієнтів були найпростішими, їх якість вражало уяву: стиглі овочі, соковиті томати Pelati, сир 24-місячної витримки і тісто з декількох видів борошна, завдяки чому бортики виходили повітряними і хрусткими.


«Секрет в простоті» — подумав вправний майстер, але вже через мить він опинився в центрі гучної американської тусовки. Компанія приблизно з 20 осіб розважалася по повній і пильно дивилася якийсь комедійний серіал на Netflix. На столі лежала свіжодоставлена піца, але виглядала вона зовсім інакше: тісто з кукурудзяного борошна, великий діаметр і величезний пласт начинки з переважно м'ясними компонентами. Про італійської витонченості не було й мови, але аромат від піци йшов такий, що було неможливо встояти.


Молодий майстер потягнувся за шматочком, але пейзаж навколо раптово змінився: він знову опинився в центрі Торіі, але в цей раз вже в оточенні шеф-кухарів ніндзя, які перенесли зустріч і кинулися на його пошуки. «Піца! Ми будемо готувати піцу! » — сказав молодий ніндзя.


Так і з'явилася ідея створення Ninja Pizza, а щоб зробити її ідеальною, ми взяли найкраще з кожного континенту: італійську простоту з її приголомшливими сирами і високою якістю інгредієнтів, американську начинку з божевільною кількістю апетитних компонентів і азіатський колорит — наш фірмовий соус на основі рибного бульйону і куркуми.


В меню Ninja Pizza ви знайдете 17 видів піц: як класичні варіанти «Пепероні» і «Маргарита», так і авторські - «Том Ям» і піцу з тунцем. Загалом, дивіться самі.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image