Київ
UA

Куди піти з Ninja Pizza в Києві?

image

У перший місяць літа погода вже стабільно радує сонячними днями, а термометр раз у раз перетинає позначку в 25 °С.

Якщо ви втомилися сидіти вдома, плануєте вийти на невеличку прогулянку, але звичні маршрути неабияк набридли, у ніндзя є рішення!

Зібрали для вас кілька цікавих локацій, які можна відвідати у ваш законний вихідний. І не забудьте взяти з собою Ninja Pizza — швидка доставка піци в Києві всього за 90 хвилин.

Парк вічної слави


image


Унікальне місце, просочене історією та героїзмом, знайти яке можна між Лаврською вулицею та Дніпровським узвозом.

У центрі мальовничого парку височіє обеліск із сірого граніту, поруч із ним розташований Вічний вогонь, а біля підніжжя — могила Невідомого солдата.

Від пам`ятників на всі сторони йдуть стежки, покроплені газонами та величними деревами — клен, сріблястий явір, липа, береза, в`яз, тополя, ялина, верба, дуб.

Площа парку становить приблизно 19 гектарів, тож місця, щоб сховатися від міської метушні, вистачить кожному.

Парк Шевченко


image


Один із найстаріших парків Києва, побудований ще в XIX столітті. Він розташований навпроти червоного корпусу КНУ і названий на честь великого українського поета і живописця Тараса Шевченка.

За довгий час парк пережив чимало реконструкцій, проте зараз це місце по праву вважається одним із найкращих у місті, щоб провести час із сім`єю або тихо прогулятися на самоті затишними алеями.

У парку Шевченка ретельно стежать за чистотою, а різноманітність рослинності вражає: тут можна побачити рідкісні дерева, завезені з Франції, Польщі та Америки.

Влітку на території парку постійно влаштовують пікніки, читають книги та просто гріються на газоні в променях сонця. Як щодо приємного перекусу в компанії Ninja Pizza? Швидко доставимо ваше замовлення в будь-яку точку Києва за 90 хвилин!

Маріїнський парк


image


Куточок природи й умиротворення, розташований практично в самому центрі Києва. По периметру парк оточений величними деревами, алеями і красивими фонтанами.

Це місце з багаторічною історією та унікальною атмосферою, де можна відволіктися від міської метушні, насолодитися тишею або навпаки — обмінятися новинами з друзями.

У Маріїнському парку час плине непомітно: особливо у вихідні дні, коли в парку проходять різноманітні культурні події та виступи вуличних музикантів.

Після кількагодинної прогулянки парком рекомендуємо прогулятися до оглядового майданчика, насолодитися величним краєвидом міста й улюбленою піцою від Ninja.

Як щодо "Пепероні лайт" або "Кватро Формаджі з цибулевим мармеладом"? Останній варіант ідеально підійде тим, хто не їсть м`ясо.

Голосіївський національний природний парк


image


Єдиний в Україні та один із кількох у світі національних парків, повністю розташованих у межах мегаполісів. Наймолодший парк у нашій добірці, створений у серпні 2007 року.

Велика кількість широколистяних і соснових дерев, озера, доріжки, турніки, мотузкова зона та спеціальна зона для пікніків — територія парку настільки велика, що вам навряд чи вистачить кілька годин, щоб повністю його обійти.

За відчуттями та атмосферою цей парк радше нагадує ліс, у якому можна зустріти білок, качок та інших представників фауни.

На жаль, територія Голосіївського парку не входить до зони доставки Ninja Pizza. Однак ви можете забрати своє замовлення десь у районі Теремків або Ботанічного саду НУБіП.

Ботанічний сад імені Гришка


image


Це місце, де можна усамітнитися з природою і насолодитися її красою та різноманіттям. У національному ботанічному саду імені Гришка міститься понад 17 000 різних видів і сортів рослин. Частині цих колекцій надано статус Національного надбання України.

За довгі роки з моменту заснування ботанічного саду було створено унікальні флористичні комплекси "Ліси рівнинної частини України", "Українські Карпати", "Степи України", "Крим", "Кавказ", "Середня Азія", "Алтай і Західний Сибір", "Далекий Схід".

Величезна кількість квітів, через що приємний аромат витає в повітрі практично в будь-який сонячний місяць року. Навесні та влітку це зазвичай бузок, троянди, маргаритки, зелені кущі гортензії.

Ідеальне місце, щоб зробити кілька свіжих фотографій для Instagram. А потім повернутися додому, замовити Ninja Pizza та обрати найкращі знімки.

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image