Київ
UA

Куди піти з Ninja Pizza: Печерський район

image

Київ розквітає: погода радує теплими сонячними променями, на дорогах з`являється все більше неквапливих пішоходів, а природа навколо настільки красива, що так і хочеться поділитися яскравими знімками в Instagram. Ідеальний час, щоб зібратися з друзями, прогулятися пам`ятними місцями міста та влаштувати невеликий пікнік на природі разом із Ninja Pizza.

Для таких моментів ми додали на сайт та в додаток можливість самовивозу. Вам більше не потрібно чекати кур`єра: достатньо попередньо оформити замовлення й забрати його на одній із точок, наприклад, за адресою Рибальська 7. Якщо ви збираєтеся на прогулянку вдвох, можете взяти всього одну піцу, мінімальної суми замовлення немає.

Отже, улюблена піца в руках, але куди йти далі? Все залежить від уподобань: центральний район Києва — безпрограшний варіант, але якщо ви хочете відпочити від зайвого шуму, то краще вибрати один із міських парків.

Для вашої зручності редакція Ninja Pizza підготувала декілька місць для душевних прогулянок у районі Печерська.

Парк Вічної Слави


image


Одне з найулюбленіших місць для прогулянок у киян. Чистий і тихий парк із доглянутими алеями, оточеними зеленими деревами та пам`ятниками архітектури.

Місце, яке заряджає енергією та просякнуте історією України. Тут знаходиться обеліск Слави, меморіал жертв Голодомору, алея героїв Великої Вітчизняної Війни з пам`ятником на могилі Невідомого солдата.

На оглядових майданчиках відкривається чудовий краєвид на Дніпро та лівий берег Києва, а схили парку – відмінне місце для пікніка. З парку Вічної Слави можна прогулятися до Мистецького Арсеналу або Києво-Печерської лаври, які зовсім поруч.

Станція метро: Арсенальна.

Маріїнський парк


image


Парк, розташований поруч з Маріїнським палацом та будівлею Верховної Ради. Величні липи, каштани та клени створюють атмосферу спокою та умиротворення. Примітно, що спочатку тут було мало рослинності, а багато дерев було висаджено вручну.

Незважаючи на популярність, тут досить тихо: як щодо того, щоб просто насолодитися природою і побути наодинці з собою? Алеї парку прикрашені скульптурами, виконаними в різних архітектурних стилях.

З Маріїнського парку можна неквапливо дійти паркового мосту закоханих — місця, пронизаного романтикою. Десятки зізнань у коханні та замочки, які символізують те, що у кохання немає відстаней. Особливо актуально зараз, коли багатьох війна розділила на сотні кілометрів.

Ну й куди ж без оглядового майданчика з чудовим виглядом практично на половину Києва — Русанівку, Труханів острів, Гідропарк, набережну та дніпровські схили.

Станція метро: Арсенальна.

Наводницький Парк


image


Невеликий, але дуже затишний парк. З якого б боку ви не зайшли, всі доріжки приведуть вас до головної площі, де розташований човен-пам`ятник засновникам Києва — Кию, Щеку, Хориву та їхній сестрі Либідь. Радимо зробити невелику зупинку перед човном і насолодитися дзюрчанням води у фонтані: допомагає привести думки до ладу.

По всьому периметру парку клумби з різноманітними квітами, високі сосни та тополі. Ну й куди ж без чудового виду на Дніпро та довколишні пагорби, де можна чітко розглянути золоті шпилі вершин багатьох церков та монастирів Києво-Печерської лаври.

Станція метро: Дніпро.

Палац Спорту


image


Якщо ви віддаєте перевагу міській архітектурі, то радимо зібратися біля фонтану на жвавій Спортивній площі, а потім продовжити прогулянку у бік Хрещатика або будь-яким іншим маршрутом. За приємною бесідою час летить непомітно, а нечисленні паузи — час глянути на всі боки.

Пам`ятники архітектури, красиві краєвиди та пейзажі, що запам`ятовуються, практично всюди: Палац Спорту, синагога Бродського, Будинок із химерами, Монумент Незалежності, Шоколадний будиночок. Цей список можна продовжувати довго.

Київ зачаровує своїми просторими охайними вуличками та атмосферою свободи, за що ми його шалено любимо. А які у вас обрані місця для прогулянок? Пишіть у коментарях!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image