Київ
UA

Лімітовані піци на новорічні свята

image

Перед Різдвом та Новим Роком кожному хочеться встигнути привітати своїх найрідніших людей та порадувати приємними сюрпризами. Що ж, команда ніндзя не виключення і, щоб порадувати кожного із #ninjafam, вирішили додати лімітоване новорічне меню з 4 піц.

Нові рецепти будуть доступні до замовлення з 22 грудня до 22 січня. Впевнені, що ці смакові поєднання чудово доповнять ваше святкове меню. Розповімо трохи детальніше про кожен із них.

Неополітана


Для поціновувачів класики у виконанні нашого шеф-кухаря ми пропонуємо скуштувати саме цей рецепт. Розкішна панчета, печериці та маслини відразу дають зрозуміти, що гастрономічне задоволення гарантовано. А рікота зі шпинатом натякають на давню італійську рецептуру страви, що в підсумку пробуджує кожен смаковий рецептор.


Піца з папаєю та хамоном


Якщо ви гадали, що неможливо поєднати папаю з хамоном, то ми з радістю переконаємо вас у протилежному. Ці інгредієнти розкриваються у всій красі, завдяки ніжному присмаку, який йому дають вершки, моцарела та пармезан. Невелика кількість крем-соусу бальзамік завершує цю композицію своїм насиченим кисло-солодким смаком та створює неповторний смак.


image


Піца з вугром і рікотою


Без морепродуктів важко уявити святковий стіл, тож як щодо піци з вугром? Ікра тобіко вдало доповнила смак риби, соус теріякі додав солодко-солоного смак, але вершковий смак сирів врівноважив цю композицію і зробив її неперевершеною.


Піца з пастрамі з телятини та хурмою


Цей рецепт неодмінно сподобається тим, хто обожнює мʼясну начинку та водночас прагне пізнати нові гастрономічні поєднання. Пастрамі з телятини має насичений смак, адже для приготування використовується багато спецій. Щоб збалансувати його, ми додали для ніжності сири, а для соковитості — хурму.


image


Нагадаємо, що ми вже приймаємо передзамовлення на 31 грудня. Саме тому, щоб ви були впевнені, що піци піци приїдуть до вас вчасно, радимо потурбуватися про це вже зараз.

Оформити попереднє замовлення можна на сайті, в застосунку «Ninja Pizza» та за телефонами:

+38 (095) 479 69 75 — Vodafone
+38 (067) 579 69 75 — Kyivstar
+38 (093) 675 79 69 — lifecell

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image