Київ
UA

5 новинок від шеф-кухаря в меню Ninja Pizza

image

На кухні ніндзя завжди відбувається магія: наші кухарі постійно експериментують із різними смаковими поєднаннями, аби здивувати вас чимось особливим та вишуканим. Зазвичай, результати таких спроб вражають навіть найдосвідченіших поціновувачів, що, безсумнівно, нас надихає. Ми раді повідомити, що в меню «Ninja Pizza» оновлення! Від сьогодні з‘явиться 5 нових смаків. Хочеться вже скоріше розповісти детальніше про кожен із них. Тож, розпочнімо знайомство!

Піца «Карбонара»

«Карбонара» у виконанні ніндзя має в основі українську копчену грудинку, яєчний жовток та цибулю фрі. Доповнюють смак соус на основі збитих вершків, моцарела, пармезан та оливкова олія. Чудовий варіант для тих, хто обожнює м‘ясну начинку в поєднанні з ніжним вершковим смаком.

image


Піца з телятиною та артишоками

Ще один незвичайний результат наших гастрономічних досліджень — піца з телятиною та артишоками на основі вершкового соусу. Велику роль серед ключових інгредієнтів також відіграє трюфельна сальса та спаржа. Цей смак відноситься до того самого випадку, коли ти можеш не до кінця розуміти, що в начинці, але тобі смачно.

image


Піца по-селянськи з беконом

При створенні цієї піци ми керувалися правилом «Просто, смачно та колоритно». Тож начинка складається з українського бекону, маринованої цибулі, часнику та солодкуватих корнішонів. Сири для ніжності та гірчиця для пікантності — піца по-селянськи готова!

image


Піца із салямі та телятиною

Цей рецепт, в ході чисельних експериментів, ми відкрили, поєднавши салямі та відварену телятину. Посилили їх часником та соусом Ворчестер. На відміну від решти нових піц, для цієї ми взяли за основу томатний соус. А з маслинами та спаржею смак страви з кожним шматочком відкривається по-новому, й хочеться, щоб вона не закінчувалася.

image


Піца з пряним суджуком та рікотою

Завдяки кавказькій ковбасі суджук піца має яскравий пряний запах спецій. Його поєднання з цибулею пробуджує численні смакові рецептори та викликає бажання запити страву холодним нефільтрованим пивом. Проте ніжний сир рікота вдало балансує цей насичений смак, а мед робить його м‘якшим. А отже, гастрономічне задоволення гарантовано!.

image


Зізнавайтеся, яка піца вже вас зацікавила? Куштуйте та діліться своїми враженнями з нами, для нас це дуже важливо!

Завантажуйте додаток і робіть замовлення ще швидше
mobile-app-imagemobile-app-image